To je to što me zanima!

Pronašli kostur kod Josipdola: Je li to nestala Francuskinja?

Nestala na festivalu: Mlada Francuskinja posljednji put su vidjeli u srpnju 2014. godine, na psihodeličnom festivalu Momento Demento u Tržiću Primišljanskom pokraj Slunja...
Vidi originalni članak

U nedjelju ujutro u mjestu Tržić Tounjski pokraj Josipdola, lovci su tijekom lova pronašli ljudske kosti. Kako doznaje OGportal, uz ostatke nepoznate osobe bile su ženske čizmice kakve je navodno nosila Francuskinja Anne-Cecile Pinel. Opis čizmica odgovara opisu obuće iz nacionalne evidencije nestalih osoba.

Karlovačka policija potvrdila je da su pronađene ljudske kosti i da se identitet osobe utvrđuje.

I DALJE NEMA ODGOVORA Nestala je kraj Slunja prije tri godine: 'Anne, još te čekamo...'

Podsjetimo, mlada Francuskinja, nestala je 21. srpnja 2014. godine, na festivalu elektroničke glazbe Momento Demento u Tržiću Primišljanskom pokraj Slunja. 

NESTALA KOD SLUNJA Dirljiva poruka roditelja: Anne Cecile, kad ćeš nam se vratiti?

Udaljila se iz kampa i otišla u šetnju nakon čega joj se izgubio trag. Svjedoci su je posljednji put vidjeli kraj spomenika žrtvama II. svjetskog rata u Tržiću Tounjskom.

Nekoliko stotina metara dalje nalazi se stara napuštena ruševna kuća u kojoj su pronašli njezinu torbicu s bočicom vode i mobitelom te novčanik bez dokumenata i novca.

Nestala je na posljednji dan festivala te su mnogi posjetitelji, uglavnom stranci, otišli prije nego što je policija uspjela razgovarati s njima

NESTALA KOD SLUNJA Ne posustaju: "Spremni smo za najgore, želimo znati istinu"

Ljudske ostatke u nedjelju pronašli su lovci iz Lovačkog društva “Srnjak” iz Tounja te su sve odmah prijavili policiji.
 

Idi na 24sata

Komentari 145

  • 11.01.2018.

    da nije neka droga u pitanju, nebi bilo prvi put za te partijanere....

  • najiram 10 11.01.2018.

    cinizam na strani nje više nema mrtva je ostale su samo kosti valjda če se iz njih moći utvrditi uzrok smrti...no naziv tog koncerta i sudionici sve govori...kakovi su tipovi bili tu...nitko ne govori sa kime je viđena kod spomenika...ta osoba bi trebala dati odgovore na sva pitanja....

  • cimerrr 10.01.2018.

    Nestala na psihodeličnom festivalu? Pa samo ime govori tko se tamo skuplja. Opljačkali,oteli,silovali,ubili! Sućut roditeljima,bar da kosti dobiju da je normalno pokopaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare