Obavijesti

News

Komentari 73

Dirljiva poruka roditelja: Anne Cecile, kad ćeš nam se vratiti?

Dirljiva poruka roditelja: Anne Cecile, kad ćeš nam se vratiti?
1

Anne Cecile Pinel (26), studentica iz Lyona, nestala je 21. srpnja 2014. godine. Bila je s prijateljima na festivalu elektroničke glazbe u Primišlju kraj Slunja

VIDEO

Anne Cecile, nemamo još nikakvih vijesti o tebi. Tvoja odsutnost je bolna. Ako si u mogućnosti vidjeti našu poruku, javi nam se.  Anne Cecile kada ćeš se vratiti? Ne smijemo odustati, piše u poruci koju su na Facebooku objavili roditelji i obitelj nestale Francuskinje.

Anne Cecile Pinel (26), studentica iz Lyona, nestala je 21. srpnja 2014. godine. Bila je s prijateljima na  festivalu elektroničke glazbe u Primišlju kraj Slunja. Podsjetimo, riječ je o sitnoj djevojci krhka izgleda, visokoj 168 centimetara. Kosa joj je kovrčava, kestenjaste boje, ima velike i zelene oči. Na lijevom boku ima tetovažu u obliku molekula, a lice joj je puno madeža.

nestala

Zbog poteškoća sa sluhom u oba uha nosi slušne aparate. Svjedoci su je posljednji put vidjeli kraj spomenika žrtvama II. svjetskog rata u Tržiću Tounjskom.

Nekoliko stotina metara dalje nalazi se stara napuštena ruševna kuća u kojoj su pronašli njezinu torbicu s bočicom vode i mobitelom te novčanik bez dokumenata i novca.

Nestala je na posljednji dan festivala te su mnogi posjetitelji, uglavnom stranci, otišli prije nego što je policija uspjela razgovarati s njima. Iako novih tragova nema, potraga ostaje na snazi sve dok ne pronađu djevojku ili njezino tijelo.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca