To je to što me zanima!

Propucan auto Ivana Turudića?! 'U Audiju su našli dva metka'

Oštećeno vozilo je dovezao u ovlašteni servis gdje su pronađena dva metka. Novoimenovani glavni državni odvjetnik je sve prijavio policiji, u tijeku je istraga
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 307

  • giussepe 23.03.2024.

    Krasnih li komentara,a stoka sitnog zuba samo sto nije napisala da si je sam propucao auto.Covjeku ugrozen zivot,a stocari okrivljuju njega.Novinari koji su u lovu na vjestice cude se na njegovu reakciju,a da p.r.h. i kompletna oporba vode neprijateljsku propagandu i sad kad mu je auto propucan kriv on i hdz,a ne koji vode linc protiv njega.

  • pošteni_hrvat 23.03.2024.

    Čista igra malog anemičnog tigra. Da se ture zamjerio mafiji, nebi našli ni audi kamo li 2 metka?? Svašta plenkiyeva mafija radi, ali providno, bez paneti.

  • Šipumiloma 23.03.2024.

    Nitko se ne sjeća više kako je ovo počelo! Plenković je nakon Zokijeve inauguracije najavio " tvrdu kohabitaciju". Nakon toga je u Saboru počeo sve oporbenjake vrijeđati i omslovažavati ne odgovarajući niti na jedno pitanje! Onda su počeli sukobi sa ministrima koji su radili isključivo po nalogu APa i stavljali ZMa u poziciju u kojoj je mogao samo oštro verbalno uzvraćati. Na krraju je AP stavio kriminalca za GDOa i sada omamo kaos koji je posljedica APovih kršenja Ustava i Zakona ali bez kazne! Hrvati bi se trebali iseliti u Nepal!

Komentiraj...
Vidi sve komentare