Obavijesti

News

Komentari 310

Propucan auto Ivana Turudića?! 'U Audiju su našli dva metka'

Propucan auto Ivana Turudića?! 'U Audiju su našli dva metka'

Oštećeno vozilo je dovezao u ovlašteni servis gdje su pronađena dva metka. Novoimenovani glavni državni odvjetnik je sve prijavio policiji, u tijeku je istraga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
DETALJI INCIDENTA

Sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je osobni automobil iz vatrenog oružja. 24sata su doznala da je Turudić najprije uočio oštećenja pa otišao prijaviti štetu u osiguravajuće društvo. Oni su ga potom uputili do mehaničara. Doznali smo i da su automehaničari pronašli metke u autu, jedan je prošao kroz retrovizor, a drugi je bio u lajsni od stakla suvozačevih vrata. Kako je prošao metak, odvojila se i lajsna stakla.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

16.05

Novinarima se javila i supruga Ivana Turudića: 'Ne zovite ga jer će vam reći isto što i za 24sata'

Nazvali smo Turudića i pitali je li istina da mu je propucan auto. Rekao nam je, citiramo: "Zbogom. Zbogom." Kad smo ga pitali zašto, odgovorio je kratko: "Boli te k...". Potom nam je poklopio slušalicu. Isto su pokušali i novinari Dnevnik.hr-a. Njima se javila Turudićeva supruga Tatjana Pavelić Turudić.

24sata

''Nije doma'', rekla im je. ''A i da je doma, ne bi vam dao izjavu'', dodala je. Spomenuli i 24sata: ''Njima sigurno nije dao izjavu'', dodala je gospođa Turudić. ''Nešto im je opsovao'', rekla je novinarka Dnevnika. ''Aha, to sigurno je. Zato vam i kažem da ga više ne zovete da i vama ne bi isto rekao'', rekla je drsko gospođa Turudić. Potom je još samo kratko rekla da je istina da mu je propucan auto, da ne znaju ni kad ni gdje. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

16.00

HDZ-ov ministar o Turudićevom propucanom autu: 'Atmosfera kaosa mogla bi ugroziti sezonu'

Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Branko Bačić oštro je u petak osudio propucavanje automobila novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku Ivanu Turudiću upozorivši da se stvara atmosfera kaosa koja bi se mogla odraziti na turističku sezonu. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

15.52

Plenković o Turudiću: 'Ovo je vrlo zabrinjavajuće, u tijeku je procjena treba li mu zaštita'

Premijer Andrej Plenković u petak je „vrlo zabrinjavajućom“ nazvao informaciju da je propucan automobil glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića, poručivši kako očekuje da policija priopći o čemu se radi. Kontaktirao je potpredsjednika Vlade Tomu Medveda, koji je u Vladi zadužen za nacionalnu sigurnost da SOA, on i MUP naprave procjenu treba li Turudiću zaštita. Pa ako procjene da je, dobit će zaštitu, najavio je premijer.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

15.40

'Automehaničari našli metke'

Kako neslužbeno doznajemo, automehaničari su pronašli metke u autu. Turudić je išao prijaviti osiguranju, a oni su ga uputili na servis.

Komentari 310