To je to što me zanima!

Proruski separatisti najavili smrtne kazne za strane borce

Rusko vodstvo zaprijetilo je inozemnim borcima najstrožim kaznama u slučaju zatočeništva. Neće ih se smatrati vojnicima, upozoravao je ranije glasnogovornik ministarstva obrane Igor Konašenkov
Vidi originalni članak

Proruski separatisti zaprijetili su da će ubiti trojicu zarobljenih stranih boraca koji su se borili na strani Ukrajine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

„Istrage“ nad dvojicom Britanaca i jednim Marokancem su gotove, rekao je glasnogovornik ureda separatističkog tužitelja.

- Nad optuženima se može primijeniti najstroža kazna – ona smrtna, uzevši u obzir ratno pravo- rekao je glasnogovornik u petak, a prenosi agencija Interfax.

UGROZA OPSKRBE HRANOM Austrijski kancelar telefonirao s Putinom: 'Slanje pomoći u Ukrajinu samo produžuje rat!'

Slučaj je već predan sucima, dodao je.

Rusko vodstvo zaprijetilo je inozemnim borcima najstrožim kaznama u slučaju zatočeništva. Neće ih se smatrati vojnicima, upozoravao je ranije glasnogovornik ministarstva obrane Igor Konašenkov.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti ovdje

U Rusiji nije na snazi smrtna kazna, no ona je omogućena u proruskim područjima na istoku Ukrajine.

PRVI SMO PRIČALI S BENDOM Ukrajinski Kalush ekskluzivno: Dobili smo specijalnu dozvolu vojske da sviramo u Hrvatskoj

Tamo se planiraju i suđenja ukrajinskim borcima iz čeličane Azovstal u Mariupolju. Mnogi od njih pripadali su Azovskom bataljunu koje ruski mediji predstavljaju kao nacistički.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dudina 28.05.2022.

    Zato britanski specijalci bježe kao zečevi po šumi 😆😆jako su prestrašeni i uspaničareni za specijalce.....video sniman GoPro kamerom..

  • Privatnik 28.05.2022.

    Ako Rusi tvrde da im je ovo specijalna operacija a ne rat, onda nema ni pozivanja na nekakvo ratno pravo. Sami sebi skaču u usta.

  • ŽivilaHrvatska 28.05.2022.

    Najavili smrtnu 🙄kaznu!?A tko ih je napao!?Jel možda netko od tih boraca Rusiju napa?Ako je tko zaslužio smrtnu kaznu onda su to oni ,jer oni su agresori i napadači koji ne biraju bija to vojnik,doktor,kuhar 🤨civil,plaćenik 🙄.

Komentiraj...
Vidi sve komentare