To je to što me zanima!

Prosvjednici pred splitskom bolnicom izvrijeđali ravnatelja: 'Sotone, struku nećete lagat'

Nemirno je danas i pred splitskom bolnicom na Firulama, gdje su prosvjednici medicinari vrijeđali ravnatelja dr. Julija Meštrovića i dr. Jugoslava Bagatina. Bagatin prosvjednici: 'Vjerujete li u Boga?'
Vidi originalni članak

Medicinari su jutros u prosvjedu protiv covid potvrda za medicinsko i nemidicinsko osoblje počeli i verbalno napadati ravnatelja dr. Julija Meštrovića i dr. Jugoslava Bagatina pred splitskom bolnicom na Firulama, nazivajući ih sotonama i prodanim dušama.

- Prodali ste narod, struku, lažete sve - neki su od povika na prosvjedu, a zvižducima su uz psovke bili ispraćeni i novinari, prenosi Dalmatinski portal.

- Vjerujete li u Boga - pitao je dr. Bagatin kad ga je jedna prosvjednica prozvala sotonom. On i ravnatelj na kraju su prošli zagrljeni kroz prosvjednike.

OD DANAS OBAVEZNE COVID POTVRDE VIDEO Na Rebru upali u bolnicu, pozvana i policija. Na prosvjedu bio i svećenik, vikali su 'izdaja'

Među prosvjednicima je, uz ravnatelja dr. Meštrovića i predsjednika Upravnog vijeća KBC-a Split dr. Bagatina, bio i predsjednik Županijske skupštine dr. Mate Šimundić.

Liječnica KBC-a Split je s djelatnikom Hitne pomoći Jurom Lazarušićem rekla da svatko ima pravo na svoj izbor, odnosno da su mjere pritisak.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • zigazigiczigosan 04.10.2021.

    To treba protjerat i zemlje,kao i njihove sefove,,narode probudite se ,nema zivota u ropstvu radje umirem od metka ili korone,,.

  • Jopazg 04.10.2021.

    A joj,ono kad te roditelji nazovu-jugoslav🤣

  • 04.10.2021.

    Zdravstveni djelatnici po običaju agresivni, arogantni i nekulturni, uz pokoju iznimku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare