To je to što me zanima!

Pucnjava u Međimurju: Ranio dvojicu, jedan pogođen u glavu

Prema mozaiku koji je kreiran temeljem susjeda iz tog malog mjesta, do pucnjave je došlo navodno zbog kosilice i solarnog akumulatora, koje je ukrao nepoznati lopov provalivši u vikendicu muškarca (63)
Vidi originalni članak

Međimurska je policija u ponedjeljak izašla s priopćenjem vezanim za ranjavanje dvojice muškaraca do kojeg je došlo u subotu oko 19 sati u naselju Vulariji, ispred vikend kuće u Dravskoj ulici, vlasništvo 63-godišnjeg muškarca.

U priopćenju stoji da je nakon verbalnog sukoba trojice muškaraca došlo je i do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je teško ozlijeđen 63-godišnjak s područja općine Gornji Kneginec (Varaždinska županija), dok je 28-godišnjak s područja općine Orehovica, zadobio teške ozljede opasne po život.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni su prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju. Na mjestu događaja nadležna županijska državna odvjetnica u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske i službenicima Kriminalističke vojne policije, provela je očevid.

KRVAVI OBRAČUN U VULARIJI Sve zbog kosilice? Mladić (28) bori se za život nakon pucnjave

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 61-godišnjak s područja grada Varaždina, počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu 28-godišnjaka. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kriminalističko istraživanje vezano na okolnosti zadobivanja ozljeda 63-godišnjaka se nastavljaju. Nadležno državno odvjetništvo u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja naložilo je provođenje određenih vještačenja, kao i druge potrebne izvidne i dokazne radnje.

Prema mozaiku koji je kreiran temeljem susjeda iz tog malog Međimurskog mjesta, do pucnjave je došlo navodno zbog kosilice i solarnog akumulatora, koje je ukrao nepoznati lopov provalivši u vikendicu muškarca (63).

Navodno je Martin otišao u šetnju do Drave kud kako su nam rekli članovi obitelji odlazi od djetinjstva, jer tamo ima dosta dabrova koji su se zadnjih godina razmnožili. Tako se susreo sa 63-godišnjim vlasnikom vikendice kod kojeg je u posjeti bio i njegov dvije godine mlađi prijatelj. Nakon prepirke prema neslužbenoj verziji, vlasnik vikendice je od Martina tražio da mu kaže tko stoji iza provale. U svađu se onda umiješao i 61-godišnji gost vlasnika vikendice i tada je došlo do pucnjave s obje strane.

Gost koji inače živi u Varaždinu je iz malokalibarskog pištolja za koji je imao urednu dozvolu prema Martinu ispalio nekoliko hitaca od kojih ga je jedan pogodio u glavu a drugi u rame. Martin je pucao na 63-godišnjeg vlasnika i teško ga ranio.

UŽAS U LONČAREVOM NASELJU Velika tragedija u Međimurju: Utopilo se trogodišnje dijete

Obojica teško ranjenih su prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, time da je hitac kojim je Martin pogođen u glavu nanio tešku ozljedu koja je opasna po život. Navodno Martinov život visi na „niti“, te je priključen na aparate o kojima mu u ovom trenutku ovisi život.

Obitelj teško ranjenog Martina odbacuju bilo kakvu sumnju da je Martin umiješan u provalu u vikendicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tiranosaurus 04.05.2020.

    Obračun kod OK Vularije

  • 04.05.2020.

    Nema se tu puno kaj za reći. Neki fini dečko koji s pištoljem ide na obalu rijeke u relaksirajuću šetnju 🤔🤔🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare