Obavijesti

News

Komentari 2

Pucnjava u Međimurju: Ranio dvojicu, jedan pogođen u glavu

Pucnjava u Međimurju: Ranio dvojicu, jedan pogođen u glavu
3

Prema mozaiku koji je kreiran temeljem susjeda iz tog malog mjesta, do pucnjave je došlo navodno zbog kosilice i solarnog akumulatora, koje je ukrao nepoznati lopov provalivši u vikendicu muškarca (63)

VIDEO

Međimurska je policija u ponedjeljak izašla s priopćenjem vezanim za ranjavanje dvojice muškaraca do kojeg je došlo u subotu oko 19 sati u naselju Vulariji, ispred vikend kuće u Dravskoj ulici, vlasništvo 63-godišnjeg muškarca.

U priopćenju stoji da je nakon verbalnog sukoba trojice muškaraca došlo je i do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je teško ozlijeđen 63-godišnjak s područja općine Gornji Kneginec (Varaždinska županija), dok je 28-godišnjak s područja općine Orehovica, zadobio teške ozljede opasne po život.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni su prevezeni u čakovečku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju. Na mjestu događaja nadležna županijska državna odvjetnica u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske i službenicima Kriminalističke vojne policije, provela je očevid.

Sve zbog kosilice? Mladić (28) bori se za život nakon pucnjave
Sve zbog kosilice? Mladić (28) bori se za život nakon pucnjave

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 61-godišnjak s područja grada Varaždina, počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu 28-godišnjaka. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Kriminalističko istraživanje vezano na okolnosti zadobivanja ozljeda 63-godišnjaka se nastavljaju. Nadležno državno odvjetništvo u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja naložilo je provođenje određenih vještačenja, kao i druge potrebne izvidne i dokazne radnje.

Prema mozaiku koji je kreiran temeljem susjeda iz tog malog Međimurskog mjesta, do pucnjave je došlo navodno zbog kosilice i solarnog akumulatora, koje je ukrao nepoznati lopov provalivši u vikendicu muškarca (63).

Navodno je Martin otišao u šetnju do Drave kud kako su nam rekli članovi obitelji odlazi od djetinjstva, jer tamo ima dosta dabrova koji su se zadnjih godina razmnožili. Tako se susreo sa 63-godišnjim vlasnikom vikendice kod kojeg je u posjeti bio i njegov dvije godine mlađi prijatelj. Nakon prepirke prema neslužbenoj verziji, vlasnik vikendice je od Martina tražio da mu kaže tko stoji iza provale. U svađu se onda umiješao i 61-godišnji gost vlasnika vikendice i tada je došlo do pucnjave s obje strane.

Gost koji inače živi u Varaždinu je iz malokalibarskog pištolja za koji je imao urednu dozvolu prema Martinu ispalio nekoliko hitaca od kojih ga je jedan pogodio u glavu a drugi u rame. Martin je pucao na 63-godišnjeg vlasnika i teško ga ranio.

Velika tragedija u Međimurju: Utopilo se trogodišnje dijete
Velika tragedija u Međimurju: Utopilo se trogodišnje dijete

Obojica teško ranjenih su prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, time da je hitac kojim je Martin pogođen u glavu nanio tešku ozljedu koja je opasna po život. Navodno Martinov život visi na „niti“, te je priključen na aparate o kojima mu u ovom trenutku ovisi život.

Obitelj teško ranjenog Martina odbacuju bilo kakvu sumnju da je Martin umiješan u provalu u vikendicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"