To je to što me zanima!

Pupovac: 'Ničiji pritisak s bilo koje strane nećemo prihvatiti'

Ja osobno poštujem profesoricu Đurđević. Ošto osuđujem one koji su je zbog etničkih i drugi karakteristika pokušali diskvalificrati. Vjerujem da je mogla biti izabrana, kaže Pupovac...
Vidi originalni članak

Predsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac gost je Novog dana N1.

- Retorika nije nevažna, zato što je javni jezik jedan od važnih instituta demokratskog poretka. I da bi se ustavni poredak mogao funkcionirati, javni jezik mora biti podešen komunikaciji javnih osoba. To mora biti podešeno da se kriza može prevladati. Može se prevladati tako da svatko radi svoj posao u skladu s Ustavom i interesom zemlje - odgovorio je Pupovac na pitanje kako se može prevladati ustavna kriza oko izbora predsjednika Vrhovnog suda.

- Ja osobno poštujem profesoricu Đurđević. Ošto osuđujem one koji su je zbog etničkih i drugi karakteristika pokušali diskvalificrati. Vjerujem da je mogla biti izabrana - dodao je.

REALLITY SHOW PO MJERI NARODA Zoki&Plenki vs. Goran&Hana: U ovoj državi se političari svađaju i vrijeđaju kao zvijezde showa

- Hrvatsko društvo u posljednjih mjesec dana sigurno nije tolerantnije. Miješa se govor koji smo imali kod Markić i kod Trumpa... Ukupno stanje tolerancije u 2020. i ove godine ćemo predstaviti u biltenu SNV-a koji će uskoro biti predstavljen. Najveći problemi Hrvatske u ovom trenutku su pandemija, gospodarstvo, zdravstvo, sloboda medija i sklad državnih institucija. Potrebno je modernizirati zemlju i spriječiti curenje proračunskog i europskog novca - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • little John 01.04.2021.

    Bog zna zakaj mu je Zoki pomagal da dođe do nekretnina u Zagrebu? Ostalo viška ko i u Slovenskoj?

  • 01.04.2021.

    Čovjek koji neprestano ističe svoju nacionalnu pripadnost, kao Milorad Pupovac, čini to isključivo iz niskih pobuda i stoga je omražena osoba kod svih građana RH, bez obzira na nacionalnu, vjersku,... pripadnost!

  • arso 01.04.2021.

    Mrš

Komentiraj...
Vidi sve komentare