To je to što me zanima!

Putin čestitao Vučiću Dan državnosti: 'Iskreno vam želim dobro zdravlje i uspjeh...'

U čestitki se navodi da je Srbija važan i pouzdan partner Rusije i da Rusija cijeni 'uravnotežen vanjskopolitički smjer koji Beograd vodi u sadašnjim složenim međunarodnim okolnostima'
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin uputio je danas čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u povodu Dana državnosti te zemlje koji se obilježava 15. veljače.

U čestitki se navodi da je Srbija važan i pouzdan partner Rusije i da Rusija cijeni 'uravnotežen vanjskopolitički smjer koji Beograd vodi u sadašnjim složenim međunarodnim okolnostima'.

OMILJENO PUTINOVO TOPOVSKO MESO Rusi tjeraju migrante da ratuju za Putina: 'Šalju ih u Ukrajinu kao da su neke vreće krumpira'

Primite iskrene čestitke povodom državnog praznika Vaše zemlje, Dana državnosti. Srbija je važan i pouzdan partner Rusije. Iznimno cijenimo uravnotežen vanjskopolitički kurs koji Beograd vodi u sadašnjim složenim međunarodnim okolnostima - stoji u telegramu, a prenosi ruska državna novinska agencija Tass.

IZ MINUTE U MINUTU ' Stanje je iznimno teško na istoku, borba za svaki pedalj'

- Podržavamo vaše napore usmjerene na obranu teritorijalnog integriteta zemlje i rješavanje pitanja Kosova. Uvjeren sam da daljnji razvoj rusko-srpskog strateškog partnerstva u potpunosti odgovara interesima naših bratskih naroda. Iskreno vam želim dobro zdravlje i uspjeh, kao i blagostanje i prosperitet svim građanima Srbije - poručio je ruski čelnik. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • habanero 16.02.2023.

    ko ih primi  u  EU nije normalan covjek ,  oni su odabrali stranu ,  nema kumovanja  ni prijateljevanja , turizam , trgovina moze i kraj price.

  • ivokap 14.02.2023.

    Licemjerje bez granica, cesto videna ortodoksna predstava. Uskoro ce sjesti poljubac u usta, tako se tamo to radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare