To je to što me zanima!

Putin želi bolje pričati engleski: S učiteljicom pjeva pjesmice

Larry King telefonski je razgovarao s ruskim premijerom Vladimirom Putinom. Osim WikiLeaksa, dotakli su se i predsjednika Obame i bivšeg predsjednika G. Busha
Vidi originalni članak

Ruski premijer Vladimir Putin rekao je CNN-ovom voditelju Larryju Kingu kako nema dokaza da Iran radi na nukleranom oružju. 

- Iran, kao i svaka druga zemlja, ima pravo raditi na svom nukleranom programu. Bitno je da ne rade na povećanju nukleranog oružja - rekao je u telefonskom intervjuu. Upozorio je Washington da se ne miješa u unutarnje stvari njegove zemlje, kao što se ni oni ne miješaju u američke poslove. 

Komentirao je i ruske špijune koje su Amerikanci deportirali u srpnju ove godine. Priznao je kako je kratko pričao s njima nakon što su se vratili u domovinu. Nije želio ocijeniti Baracka Obamu već je rekao kako je to na njegovim biračima. Međutim, kao vanjski promatrač vidi kako se američki predsjednik morao suočiti s velikim promjenama, posebno ekonomskim i socijalnim. 

Putin je komentirao knjigu Georgea Busha Točke odluke u kojoj je bivši američki predsjednik rekao da je njegov ruski kolega ponekad simpatičan, a ponekad vrlo ozbiljan. Pročitao je dijelove knjige. Ne slaže se sa svime, ali o Bushu ima samo riječi hvale. Boravio je kod njega na ranču i divno se proveo. Dodao je kako mu je drag kao čovjek, ali imali su drugačiji pristup u poslu. 

Putin je priznao da još vrlo loše govori engleski iako ga uči. Inzistirao je da priča na ruskom kako ne bi pogriješio. S učiteljicom vježba pjesme na engleskom i pokušavaju ih zajedno pjevati. Satovi su više nalik igri. Obećao je Kingu, ako se vide u Moskvi, da će pričati s njim na engleskom.

Putin je rekao kako se nada da će Rusija biti domaćin svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • drug Tito_1 02.12.2010.

    neka nauči pričati hrvatski, mislim kad mu naši poklone ostatak zemlje...

  • njofra22 02.12.2010.

    haw du ju do

  • blondboy 02.12.2010.

    Vjerujem da bolje prica engleski od Jace nju nitko ne moze biti gori od nje xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare