Obavijesti

News

Komentari 6

Putin želi bolje pričati engleski: S učiteljicom pjeva pjesmice

Putin želi bolje pričati engleski: S učiteljicom pjeva pjesmice
4

Larry King telefonski je razgovarao s ruskim premijerom Vladimirom Putinom. Osim WikiLeaksa, dotakli su se i predsjednika Obame i bivšeg predsjednika G. Busha

VIDEO

Ruski premijer Vladimir Putin rekao je CNN-ovom voditelju Larryju Kingu kako nema dokaza da Iran radi na nukleranom oružju. 

- Iran, kao i svaka druga zemlja, ima pravo raditi na svom nukleranom programu. Bitno je da ne rade na povećanju nukleranog oružja - rekao je u telefonskom intervjuu. Upozorio je Washington da se ne miješa u unutarnje stvari njegove zemlje, kao što se ni oni ne miješaju u američke poslove. 

Komentirao je i ruske špijune koje su Amerikanci deportirali u srpnju ove godine. Priznao je kako je kratko pričao s njima nakon što su se vratili u domovinu. Nije želio ocijeniti Baracka Obamu već je rekao kako je to na njegovim biračima. Međutim, kao vanjski promatrač vidi kako se američki predsjednik morao suočiti s velikim promjenama, posebno ekonomskim i socijalnim. 

Putin je komentirao knjigu Georgea Busha Točke odluke u kojoj je bivši američki predsjednik rekao da je njegov ruski kolega ponekad simpatičan, a ponekad vrlo ozbiljan. Pročitao je dijelove knjige. Ne slaže se sa svime, ali o Bushu ima samo riječi hvale. Boravio je kod njega na ranču i divno se proveo. Dodao je kako mu je drag kao čovjek, ali imali su drugačiji pristup u poslu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Putin je priznao da još vrlo loše govori engleski iako ga uči. Inzistirao je da priča na ruskom kako ne bi pogriješio. S učiteljicom vježba pjesme na engleskom i pokušavaju ih zajedno pjevati. Satovi su više nalik igri. Obećao je Kingu, ako se vide u Moskvi, da će pričati s njim na engleskom.

Putin je rekao kako se nada da će Rusija biti domaćin svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a