To je to što me zanima!

Putinov Čečen Kadirov poveo i sina (14) u Ukrajinu?: Želi da iz prve ruke uči o ruskoj invaziji

Na snimci koju je objavio Daily Mail, Kadirov je navodno poveo sina u Mariupolj te u bolnicu u kojoj se nalazi ranjeni zapovjednik Ruslan Geremejev
Vidi originalni članak

Čečenski vođa Ramzan Kadirov poveo je sina Adama (14) u krvavi pohod na Mariupolj, objavio je u utorak Daily Mail. Oni su objavili snimke i fotografije u kojima se navodi da je sin bio u uništenom ukrajinskom gradu.

Na snimci Adam nosi vojnu odjeću, a otac ga je poveo u bolnicu u Mariupolju. Kadirov je navodno rekao kako je sina poveo da nauči iz prve ruke o uspjesima u ratu, ali i potrebama ruskih vojnika u ratu.  Kadirov je na snimci rekao kako se ne slaže s odlukom da Rusi smanje vojni pritisak na Kijev.

>>Događanja iz Ukrajine pratite uživo

U bolnici su posjetili teško ozlijeđenog zapovjednika Ruslana Geremejeva kojeg se sumnjiči da je 2015. ubio ruskog liberalnog političara Borisa Nemcova.. 

KADIROV SE UKLJUČIO Putinov Čečen poručio je Musku da ojača prije ringa: 'Vlada se boji? Evo, mogu samo s lijevom'

- U Mariupolju, nakon neuspješnog napada na zapaljenu praznu kuću, Ruslan Germejev je teško ozlijeđen - napisala je ukrajinska Bojna Azov na Telegramu.

Geremejev je inače velika uzdanica Kadirova, koji mu je dao najteži dio Mariupolja za ratovanje, a često ga je znao i hvaliti na svom Telegramu.

O Kadirovu i njegovom ratovanju u Ukrajini na Twitteru su se oglasili i Anonymousi. Oni negiraju njegovo sudjelovanje u ratu uz fotografiju na kojoj kleči pored benzinske pumpe.

- Čečenski vođa Kadirov očajnički želi da ljudi misle kako on ratuje u Ukrajini. Prvo, lagao je da se nalazi u Kijevu jer je viđen u Čečeniji. Sada kaže da je u Mariupolju te je objavio ovu fotografiju, a ne shvaća da u Ukrajini nema Rosneft benzinskih pumpa - napisali su.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Svetac_1_1 30.03.2022.

    Sina je poveo u rat da vidi potrebe ruskih vojnika i valjda da ih onda zadovolji. Neka dijete ući od malena što je to kolektivnaja opaljotka.

  • sinjskidišpetpk 29.03.2022.

    Da je od rosfraja uzeo bi ga za bačvu

  • Illaminat 29.03.2022.

    Brijanje na suho!

Komentiraj...
Vidi sve komentare