To je to što me zanima!

Putinov prvi čovjek Lavrov priča o miru 'Postigli smo napredak u pregovorima o miru u Ukrajini'

Tvrdi da Moskva priprema svoj odgovor na ukrajinske prijedloge, koji uključuju ponudu Kijeva da postane neutralan u zamjenu za sigurnosna jamstva
Vidi originalni članak

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov sastao se s indijskim kolegom Subrahmanyamom Jaishankarom u sklopu napora za jačanje veza s tom zemljom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Govoreći na brifingu nakon razgovora, Lavrov je rekao da je postignut određeni napredak u mirovnim pregovorima s Ukrajinom, prenosi Reuters.

Kazao je da Moskva priprema svoj odgovor na ukrajinske prijedloge, koji uključuju ponudu Kijeva da postane neutralan u zamjenu za sigurnosna jamstva.

'POSAO SE NASTAVLJA' Ruski pregovarač: Ukrajina je spremna prihvatiti naše glavne zahtjeve, pregovori idu dalje

Lavrov je rekao da je Kijev pokazao "mnogo više razumijevanja" za situaciju na Krimu, koji je pripojena Rusiji 2014., i regiji Donbas u istočnoj Ukrajini, koja je u velikoj mjeri pod ruskom kontrolom, kao i za nužnost neutralnog statusa Ukrajine.

>>Događanja uživo iz Ukrajine pratite ovdje

Idi na 24sata

Komentari 32

  • marlon222 01.04.2022.

    HDZ..ne gube oni nigdi. Zeleni je dobia razorenu i disfunkcionalnu zemlju. Ovo šta oni traže, je sve ono šta su tražili i prije rata. Samo Zelenom je triba rat i razaranje da to razumi !

  • 01.04.2022.

    Ratovi pretežno završe kada neka strana kapitulira, a ne znam kako ovaj uopće može završiti! Da se Rusi i povuku, sigurno ne misle platiti neku ratnu odštetu, a napravili su dosta toga!

  • HDZ n1 01.04.2022.

    Kada su vidjeli da gube sada bi pregovarali.😱🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare