To je to što me zanima!

Putnici se našli usred scene iz horora: Vozač im umro u vožnji

Scena iz horora dogodila se u jednom gradskom autobusu u Kini: Vozač autobusa je doživio srčani udar i umro tijekom vožnje, a putnici su pokušavali spasiti vozili od sudara
Vidi originalni članak

Putnici gradskog autobusa u Kini očajnički su pokušavali sve kako bi zaustavili vozilo koje je počelo vrludati po cesti nakon što je vozač (42) doživio srčani udar i umro usred vožnje. Cijelu situaciju su snimile nadzorne kamere, prenosi GistPlanet.

Incident se dogodio oko devet sati ujutro, a brza reakcija šestoro putnika spasila je veću nesreću. Dok su neki pružali prvu pomoć vozaču, jedan čovjek je držao nogu na kočnici, a žena je izvukla ključ iz brave, čime su uspješno zaustavili autobus koji se opasno približavao stanici punoj ljudi.

Hrabri putnici zaslužni su tako ne samo za svoje i živote drugih u autobusu, već i za živote pješaka čiju su smrt spriječili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • najiram 10 26.08.2016.

    treba zakonom zabraniti vozaćima da umiru za vrijeme vožnje i problem riješen...zakonski akt bi trebao glasti...zabranjuje se umiranje vzaćima za vrijeme vožnje ,,,to prekrši zakon biti če kažnjem kaznom zatvora doživotno i novčanu kaznu od 100 tisuća kuna...prijedlog zakona bi trebala donijeti policija...

  • magija 1 18.08.2016.

    Čemu ružni i zajedljivi komentari? Zašto ste tako zlobni i ogorčeni???

  • Mark2015 18.08.2016.

    Nadam se da je zena uzela kljuceve poslije nek je zaustavljen bus

Komentiraj...
Vidi sve komentare