To je to što me zanima!

Rakete padaju, Asada ne briga: Ležerno šeta po svojoj palači

Iako je cijeli svijet u strahu od nuklearnog rata, sirijska vlada objavila je video kojim žele pokazati da nema mjesta panici. Pokazali su kako Bašar Al-Asad dolazi na posao kao da je svaki drugi dan
Vidi originalni članak

Nakon što je objavljeno da je počeo napad zapadnih snaga na Siriju, tamošnja vlada na originalan način pokazala je kako nema panike i da je kod njih 'dan kao svaki drugi'.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na službenom Twitter profilu sirijske vlade objavili su video na kojem vidimo Bašara Al-Asada (52) kako ležerno, s aktovkom u ruci, šeta palačom i ide prema svom uredu. Sirijski predsjednik u snimci djeluje kako nema niti jedne brige na svijetu.

Snimkom su očito htjeli pokazati kako ih napad zapadnih snaga nije omeo, a izgleda, niti previše zabrinuo te tako umiriti svoje stanovništvo, ali i suparnicima pokazati ih nisu pokolebali.

PRATITE UŽIVO Oglasio se Pentagon: Napadi u Siriji bili precizni i učinkoviti

Sirijska novinska agencija Sana objavila je kako se udarima željelo zaustaviti misiju Organizacije za zabranu kemijskog oružja koja je trebala početi u subotu svoju istragu u Dumi o navodnom kemijskom napadu.

- Napadu je glavni cilj spriječiti rad ekipe, preduhitriti njezine zaključke i izvršiti pritisak na misiju u pokušaju prikrivanja laži i objeda Zapada. Barbarska agresija neće ni na koji način utjecati na odlučnost i ustrajnost sirijskog naroda i njihovih herojskih vojnih snaga. Ta će agresija jedino voditi u jačanje tenzija u svijetu i prijeti međunarodnoj sigurnosti - citirala je Sana izvor iz Sirijskog ministarstva vanjskih poslova.

NIJE POGOĐENA NI JEDNA BAZA Oglasilo se rusko ministarstvo obrane: Nisu gađali naše snage

Sirija je poručila da napad neće zaustaviti njihovu borbu protiv militanata u čitavoj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • marlena 14.04.2018.

    ma daaaaj, pa kaj nij eu bunkeru?????? inače, evo vam sirijskog naroda dok čete rakete, ekipa na ulicama pleše, prestanite širiti histeriju!! https://www.youtube.com/watch?v=so8jly1VTNA

  • NEO 23 14.04.2018.

    Svi zapadni mediji su pod kontrolom cionista pa tako i 24 sata

  • jo2hn8ny 14.04.2018.

    Kako može Bašara Al-Asad ležerno šetati palačom u kojoj radi kada se skriva u ruskom bunkeru (zadnje objavljene vijesti o istome).

Komentiraj...
Vidi sve komentare