To je to što me zanima!

Ranjenom je smrskana kost: Pljačkaš pobjegao s 40.000 kn

U vrijeme pljačke u automat klubu u zagrebačkom naselju Prečko bili su djelatnik (28) i djelatnica (32) te gost (49) u kojeg je razbojnik pucao. Policija ga tereti za pokušaj ubojstva
Vidi originalni članak

Nepoznati maskirani razbojnik koji je jučer opljačkao automat klub Super Sport u Prečkom odnio je oko 40.000 kuna. Lice je sakrio nekakvom tkaninom. U vrijeme pljačke u klubu su bili djelatnik (28) i djelatnica (32) te gost (49) u kojeg je razbojnik pucao te ga ranio u lijevu nadlakticu i smrskao mu kost. 

- Nisam htio dozvoliti da opljačkaju automat klub - kratko je rekao istražiteljima. Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Policija obavljala očevid na mjestu oružane pljačke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, prava drama odvijala se u utorak u zagrebačkom kvartu Prečko. Razbojnik je nakon pljačke pobjegao prema tramvajskoj stanici, a za njim je potrčao zaštitar Shopping centra Prečko.

Cijelo naselje odmah su okružili policajci s nekoliko automobila i marica. Prema prvim informacijama, nije imao pomagače.

Terete ga i za pokušaj ubojstva

Policija nepoznatog pljačkaša, osim za razbojništvo, tereti i za pokušaj ubojstva te dovođenje u opasnost života i imovine.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 7rudar7 03.03.2016.

    81 komentar 18 objavljeno,jer je super sport platio adminu da briše one koji im ne odgovaraju

  • bezbrizni1 03.03.2016.

    da su postivali zakon o zastiti novcarskuh institucija nista se od gore navedenog nebi dogodilo. sva krivnja ide na vlasnika kluba i drzavne institucije koje ih iz nekog razloga nekontroliraju i nekaznjavaju. jel se netko sica da je procita clanak tipa zatvoren automat klub zbog utaje poreza... zatvoren automat klub zbog krsenja zakona o duhanskim proizvodima itd

  • volimpršut 03.03.2016.

    dobra neka kockarnica....jednog gosta samo?!! Čudno.Mislio sam da su bolje posijećene te kockarnice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare