Obavijesti

News

Komentari 89

Primio je metak: 'Nisam htio dozvoliti da opljačkaju klub'

Primio je metak: 'Nisam htio dozvoliti da opljačkaju klub'
9

U zagrebačkom naselju Prečko oko 13.15 sati navodno je bila pljačka u automat klubu. Svjedoci kažu kako su se čuli pucnjevi i kako je policija lovila muškarca...

VIDEO

Upucan je! Upucan je!, vrištala je u utorak izbezumljena radnica automat kluba Super Sport u zagrebačkom naselju Prečko. Utrčala je u obližnju mjenjačnicu i molila pomoć jer je u njenoj poslovnici ležao ranjen muškarac.

Upucao ga je maskirani razbojnik jer ga je pokušao spriječiti da odnese novac. Pljačkaš nije oklijevao. Nije želio da ga uhvate, podignuo je pištolj i pucao mu u ruku.

- Iz kladionice je istrčao maskiran muškarac i otišao je prema tramvajskoj stanici. Za njim je trčao neki naouružani muškarac, a mi smo se sakrili u auto i pobjegli - kazala nam je čitateljica 24sata koja je svjedočila potjeri. Dodala je kako je iz poslovnice istrčala i radnica te je vrištala i molila muškarca da ne trči za razbojnikom. Za njima je potrčao i zaštitar Shopping centra Prečko, ali pljačkaš je ipak bio brži. Cijelo naselje odmah su okružili policajci s nekoliko automobila i marica. Brzo je stigla i Hitna pomoć, koja je došla do ranjenog muškarca i spriječila daljnje krvarenje. Unijeli su ga u vozilo te su ga odmah prevezli do Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice. Čim su ga primili, odvezli su ga u kiruršku ambulantu na operaciju. Ispaljeni metak prošao mu je kroz nadlakticu lijeve ruke. Smrskao mu je kost.
- Nisam htio dozvoliti da opljačkaju automat klub - kratko je istražiteljima rekao ranjeni muškarac. Policajci još utvrđuju koliko je novca zapravo razbojnik uspio odnijeti. Prema prvim informacijama, nije imao pomagače. Policijski očevid potrajao je nekoliko sati. U potrazi za razbojnikom istražitelji su ispitali svjedoke i izuzeli snimke nadzornih kamera koje su snimile pljačkaša u bijegu. Lopov je iskoristio je trenutak nepažnje i smjenu radnika. Otrčao je prema obližnjem parku.
– Kolega je čuo pucnjeve i uplašio se. Skamenio se i jedva je uspio pozvati Hitnu pomoć i policiju. Ranjeni muškarac navodno je muž djelatnice automat kluba – ispričala je djelatnica jednog od obližnjih lokala. Zaposlenici orobljenog Super Sporta nakon razbojstva vidno potreseni šetali su oko kluba. Nisu željeli komentirati oružani prepad kojem su svjedočili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C