To je to što me zanima!

Raskomadano tijelo u jezeru: Riječ je o nestaloj TV zvijezdi?

Austrijski istražitelji još pokušavaju saznati identitet žene. U utorak bi se trebala napraviti DNK analiza. Za to vrijeme mediji u Mađarskoj nagađaju da bi mogla biti riječ o njihovoj TV zvijezdi Fanni...
Vidi originalni članak

Raskomadano mrtvo tijelo žene pronađeno je nedavno u Nežiderskom jezeru koje se nalazi na granici Austrije i Mađarske. Prvo su pronašli torzo i glavu, a onda su istražitelji uz pomoć sonara i pasa pronašli dijelove ruku i nogu. 

- Pretpostavlja se da pronađeni dijelovi tijela pripadaju prije pronađenom torzu. Jasno je da su oni odvojeni od tijela i to oštrim predmetom - rekao je Roland Koch glasnogovornik državnog odvjetništva u gradu Željezno.

UKLETA NJEMAČKA Strava u Kölnu: 'U šoku smo. Nada je bila draga i pouzdana'

Austrijski istražitelji i dalje pokušavaju saznati identitet pronađene žene. U utorak bi trebala biti napravljena DNK analiza.

Mađari: To je možda naša TV zvijezda Fanni

Za to vrijeme mediji u Mađarskoj nagađaju da bi mogla biti riječ o njihovoj TV zvijezdi Fanni (24) koja je sudjelovala u realityju.  Ona je nestala u studenom prošle godine. Bila je na rođendanskoj zabavi u Budimpešti na kojoj su zaklali svinju i ispekli ju. U ožujku je jedna televizija dobila anonimni poziv u kojem se tvrdilo da je Fanni na toj zabavi konzumirala previše droge i da je od toga umrla.

POKRENULA POTRAGU Očajna sestra moli za pomoć: 'Danijela je nestala u Berlinu!'

Mesar je raskomadao i pobjegao u Beč?

Tvrdilo se i da je mesar koji je bio prisutan na zabavi raskomadao njezino tijelo. Mesar je navodno nakon toga pobjegao u Beč, piše OE24 koji se pita da li je tijelo mrtve djevojke možda bačeno u spomenuto jezero. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Fenix7 21.04.2018.

    Mene fascinira podatak da je raskomadano tijelo žene mrtvo. To zaista ne bi bilo jasno da nije pisalo "raskomadano mrtvo tijelo žene". Hm

  • Yola 18.04.2018.

    jadna zena...tko zna kakvo je to nadrogirano drustvo bilo na slavlju,bojim se da ju je snasla slicna sudbina kao i svinju...

  • chandler 17.04.2018.

    A ono sa " zaklanom svinjom" služi da priča dobije na dramatičnosti ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare