To je to što me zanima!

Raspudić: Pokazatelj plitkosti HDZ-ova PR-a je da za ovakve stvari koriste Zekanovića

On je došao minirati, s jedne strane govori da je sjednica nelegalna, a onda predlaže neke stvari koje je Grmoja usvojio i daje legitimitet sjednici, rekao je Nino Raspudić
Vidi originalni članak

Svaki put kad se Zekanović pojavi u javnosti i napada oporbu, rejting oporbe raste, a HDZ-u pada i pokazatelj Plenkovićeve i HDZ-ove panike i plitkosti njihovog PR-a je da koriste Zekanovića za ovakve stvari. On je došao minirati, s jedne strane govori da je sjednica nelegalna, a onda predlaže neke stvari koje je Grmoja usvojio i daje legitimitet sjednici. A onda opstruira i vrijeđa osobu koja je došla svjedočiti, pokazuje srednji prst iza zastupnicima, govori da smo majmuni, dakle on je došao napraviti incident - kaže Nino Raspudić.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upitan je li ga Zekanović uvrijedio, Mostov zastupnik poručuje da nije bitno što se kaže nego tko kaže.

UMALO TUČNJAVA 'Da, rekao sam Raspudiću da je majmun. Nasrnuli su na mene'

- Nećemo dozvoliti da se fokus makne s najvažnijeg, a to je golema korupcijska afera u INA-i i odgovornost Andreja Plenkovića i njegove Vlade - istaknuo je odbacivši opaske da je umalo došlo do tučnjave između njegova kolege Bulja i Zekanovića.

'HDZ JE POSLAO PROVOKATORA' VIDEO Pogledajte svađu zbog koje su Zekanovića izbacili sa sjednice Antikorupcijskog vijeća

- Ponavljam, Zekanović je poslan tu da napravi incident i da se spriječi rad Antikorupcijskog vijeća, ali u tome neće uspjeti - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tomo.os 18.10.2022.

    Čak i HDZ može bolje od ovog Zekanovića.

  • 18.10.2022.

    Lijepo pozoveš zaštitare pa neka ga iznesu vanka gdje mu je i mjesto. Na čijoj li će listi idući put ugmizati u Sabor, na svekoliku sramotu slobode i demokracije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare