To je to što me zanima!

Raspudići neće na listu Mosta za EP? Na njoj je Željko Glasnović

Politički kuloari bruje kako je Marija Selak Raspudić odbila biti na listi za Europski parlament i to jer se na istoj našao Marin Miletić
Vidi originalni članak

Službenih potvrda oko previranja u Mostu i navodnog razlaza s Raspudićima još nema, glavni akteri šute, a na telefonske pozive se ne javljaju. Marija Selak Raspudić najavila je tek kako će održati konferenciju za novinare u Hrvatskom saboru u vezi s predajom lista za izbore za Europski parlament u srijedu u 10.30 sati.

Na toj listi će se pak naći i Željko Glasnović, što znači da Most na izborima za Europski parlament ide u koaliciju s HSP-om koji se zbog toga nije pojavio u 20:30 na predaji svoje samostalne liste, kako su bili najavljeni.

Izvjesno je i da se niti jedno od Raspudića neće pojaviti na listi za Europski parlament. Naime, politički kuloari bruje kako je Marija Selak Raspudić odbila biti na listi za Europski parlament i to jer se na istoj našao Marin Miletić. Prema ranijim informacijama navodno je upravo ona trebala i nositi listu. Liste su najavili predati večeras u 21.30 sati.

ŽELE NAPUSTITI STRANKU? Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Podsjetimo, do razlaza je došlo nakon što je  Selak Raspudić u jednoj od debata kazala je da je pravo na pobačaj temeljno pravo i odluka žene. To se nije svidjelo Mostovom Marinu Miletiću. 

- Most je jasno za život. Objavili smo svoju političku deklaraciju i jasno smo to rekli. Vrhu stranke, predsjedništvo, naš predsjednik, svi mi tu imamo isti stav. Marija se ovdje pogrešno izrazila, ali neka ona sama to objašnjava - poručio je Miletić.

TOMISLAV KLAUŠKI Hoće li Domovinski pokret nadzirati HDZ ili će Plenkovićev HDZ razvodniti opasni crni DP?

Selak Raspudić kasnije je pojasnila svoj stav. 

- Potpuno mi je neprihvatljivo da pobačaj ide kao najviša državna vrednota u Ustav, smatram da to nema nikakvog smisla. Što se tiče toga je li to odluka žene, da, smatram da jest i to sam od početka jasno govorila. Jasno je i da ja smatram da život uvijek treba štititi - kazala je Selak Raspudić. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MateoIvan74 24.04.2024.

    ako odu Raspudići iz Mosta ni ja više ne glasam za Most, oni uz Grmoju i drže Most a Glasnovića što dalje od Mosta, taj je veliko zlo i rasturiti će Most.

  • ursuss 23.04.2024.

    ...eeee Mostovci moji..što niste Skeju angažirali...gubite i moj glas...

  • NajPotez 23.04.2024.

    Na ovakvim se stvarima i "Mrtvi Zid" dokazao

Komentiraj...
Vidi sve komentare