To je to što me zanima!

Ravnatelji: 'To ne znači da će djeca biti cijeli dan u školi'; Preporod: 'Neće im proći'

Ukupno 64 škole od jeseni uvode eksperiment cjelodnevne nastave. Roditelji djeca OŠ Novi Marof zbog toga su provjedovali. Roditelji su neiformirani, djeci se neće ništa bitno promijeniti, kažu ravnatelji
Vidi originalni članak

Najvažnije je što je to u konačnici dobro za djecu, ona će iz ključnih predmeta - hrvatskog jezika i matematike - imati taj dodatan sat tjedno, što će im dati prostora za dodatno vježbanje ili 'brušenje' vještina. Cjelodnevna nastava ne znači da će djeca cijeli dan biti u školi. Slaganje rasporeda je stvar od škole do škole. On se može stisnuti ili rastegnuti, ovisno o potrebama škole. Djeci u našoj školi ništa se značajno neće promijeniti, priča nam Boris Počuča, ravnatelj OŠ Ivan Cankar, jedine zagrebačke škole u kojoj će se od jeseni provodi eksperimentalan program cjelodnevne nastave. Ta se škola prijavila na program zajedno s još 68 škola diljem zemlje, od kojih je odabrano njih 64.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25.05.2023.

    Taj dodatni sat HJ na već postojeća 4 sata je totalna glupost. Najmanje nas ima a imamo vjerojatno najteži jezik od svih ostalih zemalja EU (7 padeža!!!). Bolje bi bilo da su taj sat prebacili na neki strani jezik od kojeg, na žalost, velika većina naroda danas živi jer su pobijegli iz ove šupe. Dodatni sat matematike nije na odmet, možda će djeca ipak naučiti tablicu množenja do kraja školovanja.

  • ceralaz 24.05.2023.

    koji sat se treba ostati za učenje možda drugih vjera, možda istih polova magneta? Prijatelja mi jako zanima pa pitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare