To je to što me zanima!

Rebalans razotkrio sramotu: Recesija na vratima, a Vlada ne zna potrošiti 5,3 mlrd. kn iz EU!

Hrvatska birokracija nije u stanju potrošiti novac, uključujući i 1,7 milijardi za obnovu od potresa. Sljedeće godine nas čeka stagnacija gospodarstva i daljnji rast cijena, a slamka spasa su EU fondovi u kojima smo podbacili
Vidi originalni članak

Do kraja godine čeka nas usporavanje gospodarstva, a sljedeća godina bit će znatno teža i recesija kuca na vrata. Jasno je to iz danas objavljenih Vladinih podataka, u kojima su znatno smanjili projekcije rasta za sljedeću godinu, kad će cijene i dalje rasti. Usporavanje gospodarstva uz rast cijena iznimno je loša kombinacija jer nema novca za rast plaća koji bi pokrio inflaciju, pa se to ekonomskim rječnikom zove stagflacija. Cijene idu gore, a gospodarstvo stagnira.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • balki balki 19.10.2022.

    EU fondovska lova se teže zamračuje preko pajdi pa nisu baš zaintetesirani.

  • 19.10.2022.

    Ovakav razulareni i neodgovoran sustav unutar kojeg nitko nikome ne odgovara za ništa danas ima rijetko koja država u svijetu.

  • 19.10.2022.

    Hahahahahaha, problem je što se svaki najmanji računčić mora prikazati kako bi se točno znalo gdje je potrošen novac a to našim političkim velikanima ne paše - nije nikako moguće ništa maznut pa onda nek' sve propadne 👏👏👏👏 Prije izbora će biti opet svakakvih lijepih obećanja a nakon pobjede idemo dalje po starom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare