To je to što me zanima!

Rekli joj da je posvojena i da joj je idol zapravo prava sestra

Roditelji su napustili Jennifer Bricker jer je rođena bez nogu. Unatoč hendikepu bavi se akrobatikom, a gimnastičarka kojoj se oduvijek divila joj je zapravo starija sestra
Vidi originalni članak

Amerikanku Jennifer Bricker (26) je majka napustila jer je rođena bez nogu. Ipak, djevojčicu je posvojio par iz Illinoisa i pružio joj svu ljubav i pažnju. Već u djetinjstvu Jennifer je rekla kako želi biti gimnastičarka - i uspjela je, unatoč svojem hendikepu.

Tijekom bavljenja gimnastikom idol joj je oduvijek bila Dominique Moceanu (30) , slavna američka gimnastičarka koji je 1996. godine na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojila zlato nastupajući za reprezentaciju.

Sve je saznala kada je imala 16

Moceanu je 2007. godine dobila pismo u kojem je primila vijest da ima biološku sestru.

Naime, posvojitelji su Jennifer kada je imala 16 godina rekli da je posvojena i da ima biološku sestru koja se bavi gimnastikom.

- Nisam prestajala govoriti o njoj! Tada nisam znala da mi je zapravo prava sestra. Nekako smo i bile slične, a i njezina sam najveća obožavateljica - kazala je Jennifer, kojoj je trebalo nekoliko godina da pošalje pismo.

Dominique: Bila je to najluđa vijest koju sam čula

Slavna gimnastičarka sve je opisala u svojim memoarima gdje je objavila fotografije i pismo koje je primila od Jennifer.

- Bila je to najluđa vijest koju sam ikada primila. Isprva sam bila bijesna, a zatim se pitala je li moj cijeli život zapravo bila velika laž? Imala sam sestru za koju nisam ni znala - ispričala je Dominique.

Suočila se s roditeljima koji su joj priznali dan nakon 16. rođendana da je dobila sestru. Već sa 17 godina otišla je od roditelja. Ipak, njihova biološka majka tvrdi kako ju je suprug natjerao da ostavi dijete jer nemaju novca da joj pruže adekvatnu njegu. Otac je preminuo 2008. godine.

Dominique (30) i Jennifer (26) sada su nerazdvojne.

- Naš glas, rukopis, smijeh, imamo puno toga sličnog. To je nevjerojatno - kazala je Moceanu za ABC .

Idi na 24sata

Komentari 38

  • razmisli2x 16.09.2014.

    gordana roditelji nisu mogli znati da ce imati sretan zivot jer su je ostavili u bolnici a sanse da netko usvoji hendikepirano djete su mnogo mnogo manje nego za zdravo, znaci da su je svjesno ostavili znajuci da ce vjerovatno zavrsiti u nekoj ustanovi tako da bioloske roditelje ne treba ni pogledati a ne zahvaliti im.Sto se usvajanja ttice to u americi nije nikakav problem, dobijes djete na sest mjeseci jer poslije potpisa bioloski roditelja da daju djete na usvajanje imaju rok od 6 mjeseci da se predomisle, poslije toga se djete usvaja I tu nema puno problema, socijalna sluzba provjeri gdje zivis, gdje radis imas li kriminalni dosij I to je to. Djeca koja su napustena idu na usvajanje bez potpisa bioloskih rodielja jer onoga momenta kada ga napustis u bolnici gubis I sva prava a svaka bolnica ima gdje mozes doci I ostavii djete bez ikakvih pitanja I odgovora, samo dodu I ostave.

  • kesha 16.09.2014.

    Bolje ikad nego nikad.Ljudi godinama sazrijevaju i drugačije sagledavaju neke stvari. Ona je imala sreću da joj je pružena sva ljubav a onda je saznala i svoje korjene. Dirljivo sa sretnim završetkom.

  • alfabetagama 16.09.2014.

    život piše romane

Komentiraj...
Vidi sve komentare