Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rekli joj da je posvojena i da joj je idol zapravo prava sestra

Roditelji su napustili Jennifer Bricker jer je rođena bez nogu. Unatoč hendikepu bavi se akrobatikom, a gimnastičarka kojoj se oduvijek divila joj je zapravo starija sestra

screenshot/YouTube
Foto: screenshot/YouTube
38 komentara

Amerikanku Jennifer Bricker (26) je majka napustila jer je rođena bez nogu. Ipak, djevojčicu je posvojio par iz Illinoisa i pružio joj svu ljubav i pažnju. Već u djetinjstvu Jennifer je rekla kako želi biti gimnastičarka - i uspjela je, unatoč svojem hendikepu.

Tijekom bavljenja gimnastikom idol joj je oduvijek bila Dominique Moceanu (30) , slavna američka gimnastičarka koji je 1996. godine na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojila zlato nastupajući za reprezentaciju.

Sve je saznala kada je imala 16

Moceanu je 2007. godine dobila pismo u kojem je primila vijest da ima biološku sestru.

Naime, posvojitelji su Jennifer kada je imala 16 godina rekli da je posvojena i da ima biološku sestru koja se bavi gimnastikom.

- Nisam prestajala govoriti o njoj! Tada nisam znala da mi je zapravo prava sestra. Nekako smo i bile slične, a i njezina sam najveća obožavateljica - kazala je Jennifer, kojoj je trebalo nekoliko godina da pošalje pismo.

Dominique: Bila je to najluđa vijest koju sam čula

Slavna gimnastičarka sve je opisala u svojim memoarima gdje je objavila fotografije i pismo koje je primila od Jennifer.

- Bila je to najluđa vijest koju sam ikada primila. Isprva sam bila bijesna, a zatim se pitala je li moj cijeli život zapravo bila velika laž? Imala sam sestru za koju nisam ni znala - ispričala je Dominique.

Suočila se s roditeljima koji su joj priznali dan nakon 16. rođendana da je dobila sestru. Već sa 17 godina otišla je od roditelja. Ipak, njihova biološka majka tvrdi kako ju je suprug natjerao da ostavi dijete jer nemaju novca da joj pruže adekvatnu njegu. Otac je preminuo 2008. godine.

Dominique (30) i Jennifer (26) sada su nerazdvojne.

- Naš glas, rukopis, smijeh, imamo puno toga sličnog. To je nevjerojatno - kazala je Moceanu za ABC .

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message