To je to što me zanima!

Repeša priznaje: Naša repka nema kvalitetu za medalju

Jasmin Repeša u iščekivanju novog mandata kaže da je jako teško raditi u Hrvatskoj te da bi davno otišao u inozemstvo da nije vrsnih ljudi s kojima surađuje
Vidi originalni članak

Više od četiri mjeseca nakon ispadanja naše košarkaške reprezentacije od Francuza u prvoj rundi nokaut-sustava na Svjetskom kupu u Španjolskoj trebalo mi je da sjednem jedan-na-jedan s Jasminom Repešom. Vjerojatno podatak za rubriku “vjerovali ili ne”. Iskreno, nisam bio pretjerano uporan, da ne kažem dosadan, imao sam razumijevanja za vidanje rana po SP-u i zgusnut raspored njegove Cedevite, a neke moje obzirne pokušaje Repeša je otklanjao uz obrazloženja “nemoj, umoran sam”, “sad sam ljutit jer smo jučer izgubili”, “idemo na put”, “vraćamo se s puta” i sve tako. Možda sam i nešto zgriješio u međuvremenu, a da ne znam? Jesmo li u normalnim odnosima, ili…?

- Ma jesmo, kako ne bismo bili…

Express: Pa zašto onda četiri mjeseca čekam na službeni razgovor?

- Zbog programa, ničeg drugog. Žao mi je što se nismo i prije našli sad kad si tako postavio stvari… Cijenim te kao novinara, imaš stav, znaš kritiku argumentirati - pa makar mislio drukčije od mene.

Express: Aha, mogu si misliti… Dobro, jesi li ti još izbornik naše reprezentacije? Nešto mi je u toj priči izgleda promaklo, pa ne znam što bih mislio i napisao.

- Nije to pitanje za mene nego za predsjednika Saveza Danka Radića. Nemam nikakav ugovor sa Savezom, pa ti ne znam to reći. Za razliku, s Cedevitom imam ugovor, pa da me sutra i smijene s trenerske pozicije – opet bih imao ugovor.

Express: Čekaj, analogijom si mogao na utakmicu s Francuzima gledati s tribina, i reći ‘nemam ugovor’ kad bi te netko pitao zašto pomoćnici Rimac i Tabak vode tekmu.

- Nije to isto, ni približno.

>>>Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 18

  • drakula1985 21.01.2015.

    nemas ti kvalitetu medo.. imo si bogdanovica prvi strelac eurolige tomic naj bolji centar europe saric naj bolji mladi igrac europe o cemu ti pricas to sto ti ne znas uklopit to sve to je tvoj problem jedino znas svog sina dovest na klupu cedevite za pomocnog trenera sramoto!!

  • sumnjičav 20.01.2015.

    Ako izbornik ne vjeruje igračima koje sam odabire, vrijeme je da dade ostavku. Radi pristojnosti, ako ništa drugo

  • twittry23 20.01.2015.

    Ha,ha,ha,...de nam ti pričaj o sportu.Mnogo si smešan čak i za baticu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare