Obavijesti

News

Komentari 18

Repeša priznaje: Naša repka nema kvalitetu za medalju

Jasmin Repeša u iščekivanju novog mandata kaže da je jako teško raditi u Hrvatskoj te da bi davno otišao u inozemstvo da nije vrsnih ljudi s kojima surađuje

VIDEO

Više od četiri mjeseca nakon ispadanja naše košarkaške reprezentacije od Francuza u prvoj rundi nokaut-sustava na Svjetskom kupu u Španjolskoj trebalo mi je da sjednem jedan-na-jedan s Jasminom Repešom. Vjerojatno podatak za rubriku “vjerovali ili ne”. Iskreno, nisam bio pretjerano uporan, da ne kažem dosadan, imao sam razumijevanja za vidanje rana po SP-u i zgusnut raspored njegove Cedevite, a neke moje obzirne pokušaje Repeša je otklanjao uz obrazloženja “nemoj, umoran sam”, “sad sam ljutit jer smo jučer izgubili”, “idemo na put”, “vraćamo se s puta” i sve tako. Možda sam i nešto zgriješio u međuvremenu, a da ne znam? Jesmo li u normalnim odnosima, ili…?

- Ma jesmo, kako ne bismo bili…

Express: Pa zašto onda četiri mjeseca čekam na službeni razgovor?

- Zbog programa, ničeg drugog. Žao mi je što se nismo i prije našli sad kad si tako postavio stvari… Cijenim te kao novinara, imaš stav, znaš kritiku argumentirati - pa makar mislio drukčije od mene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Express: Aha, mogu si misliti… Dobro, jesi li ti još izbornik naše reprezentacije? Nešto mi je u toj priči izgleda promaklo, pa ne znam što bih mislio i napisao.

- Nije to pitanje za mene nego za predsjednika Saveza Danka Radića. Nemam nikakav ugovor sa Savezom, pa ti ne znam to reći. Za razliku, s Cedevitom imam ugovor, pa da me sutra i smijene s trenerske pozicije – opet bih imao ugovor.

Express: Čekaj, analogijom si mogao na utakmicu s Francuzima gledati s tribina, i reći ‘nemam ugovor’ kad bi te netko pitao zašto pomoćnici Rimac i Tabak vode tekmu.

- Nije to isto, ni približno.

>>>Više pročitajte u Expressu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.