To je to što me zanima!

Ribafish će sljedeću dionicu posvetiti Bračkim pupoljcima

OD HVARA DO BRAČA Ribafish u četvrtak kreće iz Hvara prema Milni, gdje postavlja zastavicu, a zatim brodom dolazi do Zlatnog rata i u 10:00 kod bova skače u more i pliva do Rata
Vidi originalni članak

Domagoj Jakopović Ribafish u četvrtak kreće na novu etapu plivanja u projektu RokOtok, koji je posvetio preminulom sinu. Od Hvara do Brača plivat će u pratnji svog prijatelja Tonija Pavičića, drugog Hrvata u povijesti koji je preplivao La Manche. 

'OSJEĆAJ JE PREDIVAN' RokOtok: Ribafish s tri dupina plivao od otoka Hvara do Visa

Ribafish u četvrtak kreće iz Hvara prema Milni, gdje postavlja zastavicu, a zatim brodom dolazi do Zlatnog rata i u 10:00 kod bova skače u more i pliva do Rata, možda i nešto kasnije dok plivači s plaže koji su odlučili s njime uplivati na Rat ne stignu do bova, javlja Dalmacija Danas. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada upliva na Zlatni rat ima predavanje o otocima, ekologiji (s konkretnim primjerima kako očuvati Jadran), o tome kako kvalitetnije provesti slobodno vrijeme i naći balans između vremena provedena pred ekranom i igranja u prirodi i druženja djece i roditelja.

BRUNO ŠIMLEŠA: U moru zaista tragičnih vijesti RokOtok vraća vjeru u ljude!

Ribafish će ovu dionicu posvetiti Bračkim pupoljcima, udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju, koji traže da se otočkoj djeci s teškoćama u razvoju osigura besplatan trajektni prijevoz za odlazak na terapije na kopno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare