Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

RokOtok: Ribafish s tri dupina plivao od otoka Hvara do Visa

Uz stručne savjete kapetana, prevalio je 17,03 kilometara za četiri sata i 53 minute. Jedino što ga je malo omelo i, kako kaže, dobro preplašilo bila su tri dupina koja su kratko zaplivala u blizini

Foto: Facebook
54 komentara

Sve me boli, no osjećaj je i dalje predivan, kaže Domagoj Jakopović Ribafish, nakon što je u nedjelju, poslije dvodnevnog odmora, preplivao put između Hvara i Visa, na putu simbolično nazvanom RokOtok, koji je posvetio sinu Roku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Uz stručne savjete kapetana, prevalio je 17,03 kilometara za četiri sata i 53 minute. Jedino što ga je malo omelo i, kako kaže, dobro preplašilo bila su tri dupina koja su kratko zaplivala u blizini. U ponedjeljak Riba pliva do Komiže, gdje planira stići oko 11 sati.

BOL PRETVARA U SREĆU Ribafish na Rokovoj omiljenoj plaži: Umjesto plakanja, plivam

- Posjetili smo devet otoka, podijelili preko 600 knjiga i poklona, upoznali barem dvadesetak ljudi s kojima želimo sjesti, popiti piće, i u miru popričati kad sve ovo završi jer smo u stalnom spidu i jurnjavi, pronašli par mjesta na kojima bih htio uzgajati kadulju i kupus i dočekati starost uz pentu, bevandu i kančanicu - napisao je. 

- Otoci su premija, i trebalo bi naplaćivati ulaz u taj raj, a ne ih na krive načine iskorištavati, prodavati, uništavati. Krajnje je vrijeme da netko digne glas i ukaže na nedostatke, ali sve je to kap u moru. Zato smo tu... - napisao je Riba u svom Facebook statusu u subotu prije nego što je krenuo plivati od Hvara do Visa koji su udaljeni 12 kilometara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message