To je to što me zanima!

Rossanda: Končar i Moroney mogli bi zajedno u Uljanik?

Rossanda nije htio odgovoriti na pitanje kolika mu je plaća, već je u razgovoru za HTV rekao da je linearna i u skladu s plaćom predsjednika Uljanika u zadnjih 20 godina
Vidi originalni članak

Želimo imati za partnera i Scenic, a ako je više partnera zainteresirano, posebno za brodogradnju - signali prema javnosti i percepcija mogu biti samo pozitivni, rekao je Gianni Rossanda nakon sastanka s Dankom Končarom i Glenom Moroneyjem, za čiju Scenic grupu Uljanik gradi polarni kruzer. 

Predsjednik Uprave Uljanika rekao je za HTV kako razgovaraju sa svakim vjerovnikom kako bi skinuli blokadu s Trećeg maja te da su krenuli od najvećih. 

MINISTAR HORVAT: 'Modelu državnog saniranja brodogradilišta došao je kraj'

- Treba razjasniti da pokušavamo deblokirati račun bez novaca. Radi se o čistim uvjeravanjima da za Treći maj postoji budućnost i da se pokaže dobra volja - rekao je Rossanda. 

Boric Cerovac, čelnik Štrajkaškog odbora Uljanika, izjavio je da Rossanda mora odmah odstupiti jer je, kaže,  Rossanda u šest godina odgovoran za veliko financijsko dugovanje, 3 do 4 puta veće nego što je temeljni kapital Uljanika. 

RADNICI BEZ PLAĆA U Uljaniku nastavljaju štrajk: Do petka nećemo ići na ulice

Rossanda nije htio odgovoriti na pitanje kolika mu je plaća, a Cerovac je ranije govorio o iznosima od 30 do 60 tisuća kuna. Rossanda je samo istaknuo kako je njegova plaća  "linearna i u skladu s plaćom predsjednika Uljanika u zadnjih 20 godina". Smatra kako ga se ne može osumnjičiti ili optužiti za ništa, osim za poslovne odluke.

- Ako je to krimen, onda je to krimen - kratko je rekao Rossanda..

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 2 x general 24.10.2018.

    koliko je rossanda munuo para s pajdašima??? što kaže uljanik plovidba, tko su vlasnici??? gdi su pare??

  • čoviksjuga 24.10.2018.

    Skupština mu pokazala palac dolje a on još na čelu Uljanika i prosipa "pamet" okolo ! Kakav obraz.

  • B.L.Devín 24.10.2018.

    U normalnoj drzavi u kojoj drzava stiti ne samo svoje, drzavno vlasnistvo, nego i privatno vlasnistvo svojih drzavljana (sto radnici Uljanik-3.Maja jesu), ovaj ne bi davao intervjue, jer bi kao i kompanjoni mu iz upravnog odbora i svi s njima povezani bili u istraznom zatvoru dok bi policija naveliko pretresala sve njihove poslovne prostorije, kuce, vile, stanove,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare