To je to što me zanima!

Rusi objavili snimku 'nestalog' ruskog ministra: Ukrajinci tvrde da je Šojgu imao srčani udar?

Šojgu je na sastanku rekao da se, usprkos poteškoćama, obrambeni nalog izvršava prema planu. Savjetnik ukrajinskog ministra vanjskih poslova Geraščenko, jučer je objavio kako je žŠojgu doživio srčani udar
Vidi originalni članak

Rusko ministarstvo obrane objavilo je snimku ministra obrane Sergeja Šojgua na radnom sastanku rukovodstva ruskog resora obrane za kojeg Ukrajinci tvrde da je imao srčani udar i tako pokušalo demantirati te tvrdnje. Snimka je objavljena na Telegramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šojgu je na sastanku rekao da se, usprkos poteškoćama, obrambeni nalog izvršava prema planu.

OBRATIO SE JAVNOSTI Zelenski: 'Čuo sam da je ruski ministar obrane negdje nestao. Zadali smo im velike gubitke'

- S obzirom na poteškoće koje imamo danas, državni obrambeni nalog ispunjavamo prema planu. S obzirom na to da je financiranje iz proračuna ove godine premašilo prethodnu godinu za 15 posto, naravno da treba sagledati na što posebno obratiti pažnju prilikom ispunjavanja zadataka državnog obrambenog reda - navodi.

U NOVOM VIDEO OBRAĆANJU Zelenski: Rusija troši milijarde dolara na laži i propagandu

- Nastavljamo unapređivati nabavu oružja i opreme kreditnim sredstvima. Prioriteti su precizno oružje dugog dometa, avijacijska oprema, kao i održavanje borbene spremnosti strateških nuklearnih snaga - rekao je ruski ministar Šojgu.

NESTAO IZ JAVNOSTI Ruski ministar obrane Sergej Šojgu doživio srčani udar?

Podsjetimo, savjetnik ukrajinskog ministra vanjskih poslova, Anton Geraščenko, jučer je objavio kako je ruski ministar obrane Sergej Šojgu doživio srčani udar.

Šojgu je imao srčani udar i zato ga od sredine ožujka nema u javnosti. Dobio je srčani nakon potpunog neuspjeha ruske invazije na Ukrajinu. Sada je na rehabilitaciji u Glavnoj vojnoj bolnici - napisao je Geraščenko na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tomo1234 26.03.2022.

    Danas tehnika cuda stvara.

  • dudina 26.03.2022.

    I naš wili se pojavio nakon dugog vremena,nije mogao preboljeti da mu je rat upropastio koronu

  • 26.03.2022.

    ae biće su ukrajinci postali vidovit...vide i ono šta nevide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare