To je to što me zanima!

Ruski saboteri odgovorni su za napad na ruske vojnike i upad preko granice: Svi, pobunite se!

Podsjetimo, ruski mediji priopćili su kako su u četvrtak ukrajinske snage upale na ruski teritorij u Brjanskoj oblasti koja se nalazi na granici s Ukrajinom
Vidi originalni članak

Ušli smo, snimili smo cijelu situaciju i postavili zasjedu ruskih vojnim vozilima, rekao je jedan od članova ruskog dobrovoljnog kampusa. To je skupina Rusa koja se protivi invaziji na Ukrajinu te su preuzeli odgovornost za napad na ruskom teritoriju.

Skupina je sastavljena od 45 boraca, a objasnili su kako nisu uzeli nikakve taoce, javlja Newsweek.

- Nisam vidio djecu, ali bio je jedan ozlijeđeni graničar - kazao je anonimni borac koji je dodao da je njihov cilj bio širiti pobunu.

TENZIJE NA VRHUNCU Putin: Nacistički teroristi pucali su na civile u Rusiji! Kijev: To su laži, žele uplašiti stanovništvo

Ruski dobrovoljni korpus osnovan je prošle godine da pomogne Kijevu obraniti se od ruske invazije. Pretpostavlja se da je uglavnom čine emigranti koji žive u Ukrajini.

Putin zbog svega otkazao put

Podsjetimo, ruski mediji priopćili su kako su u četvrtak ukrajinske snage upale na ruski teritorij u Brjanskoj oblasti koja se nalazi na granici s Ukrajinom. 

Guverner regije Brjansk Aleksandar Bogomaz rekao je da su saboteri otvorili vatru na automobil u pokretu u okrugu Klimovski, ubivši lokalnog stanovnika i ranivši dijete. 

PRIJAVIO IH UČITELJ Djevojčicu u Rusiji poslali su u sirotište zbog antiratnog crteža, oca priveli i tukli na saslušanju

- Okrug Klimovski napao je ukrajinski dron, a selo Lomakovka u općini Starodubski bilo je izloženo minobacačkom granatiranju ukrajinske vojske - rekao je guverner.

Zbog svega što se dogodilo, Vladimir Putin otkazao je put u Stavropolj, a Peskov e nazvao incident 'terorističkim napadom'.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • helidon 03.03.2023.

    Tko još vjeruje u medijski rat Amerike.

  • 03.03.2023.

    Srpska i ruska laž su nenadhebive

  • blatan sokak 03.03.2023.

    Da Rusi su gotovi a Ukrajina svaki dan sve manja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare