To je to što me zanima!

Saborski odbor od MUP-a traži očitovanje o Škarinom slučaju

U priopćenju kojeg je potpisao Ranko Ostojić (SDP) traži se od ministarstva očitovanje o eventualnim propustima u postupanju policije po prijavi protiv Damira Škare u zaštiti moguće žrtve kaznenog djela.
Vidi originalni članak

Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost danas je zatražio od Ministarstva unutarnjih poslova poduzimanje svih radnji iz njihove nadležnosti, ali i dostavu očitovanja na okolnosti eventualnih propusta u postupanju policije po prijavi protiv Damira Škare u zaštiti moguće žrtve kaznenog djela. Navodi se to u kratkom priopćenju odbora, kojeg je potpisao predsjednik Ranko Ostojić (SDP).

ISPITIVALI GA ČETIRI SATA Škaro ide u pritvor, odvjetnik zatražio zabranu 'Provjerenog'

Podsjetimo, sudac istrage velikogoričkog Županijskog suda odredio je u četvrtak jednomjesečni istražni zatvor bivšem saborskom zastupniku HDZ-a, brončanom olimpijcu i aktualnom predsjedniku Autokluba Siget Damiru Škari zbog optužbi za silovanje i spolno uznemiravanje zaposlenice tog autokluba.

PRIVELI GA NA GRANICI Uhićen bivši HDZ-ovac Škaro: Radnica kaže da ju je silovao

Ova mjera određena mu je zbog utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • intellectus 11.09.2019.

    Svasticar,vrati novac i zlato opljackane iz policijske postaje!

  • japanokinez 07.09.2019.

    Sada je prilika kada je iza rešetaka da mu se uredno prekontrolira, osnovna, srednja, viša, magisterij i doktorat. Ja se idem trenutno ubiti ako zna najbanalnije odgovore na obična pitanja iz srednje škole.

  • 07.09.2019.

    I treba tako, da se ni u kom slučaju nebi dogodilo da se i ovaj slučaj otegne i padne u zaborav. Pitanje je, zašto je trebalo toliko da dođu do počinitelja, zašto se nije postupalo odmah ? A drugo važno pitanje jest, kako točno počinitelji kaznenih djela dođu do informacije da je protiv njih netko podnio prijavu ? Jeli to nekakva uobičajena zakonska praksa i postupanje ili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare