To je to što me zanima!

Sad su se sjetili! Nakon smrti curice stavljaju ležeće policajce

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu, gdje je u četvrtak navečer vozač BMW-a udario djevojčicu na zebri. 'Ležeći' su bili na toj cesti i ranije, ali su ih maknuli
Vidi originalni članak

U Blatu u Novom Zagrebu, dan nakon što je poginula curica na koju je na zebri naletio 33-godišnjak u BMW-u, počeli su postavljati ležeće policajce.

POGLEDAJTE VIDEO

Nažalost, nadležni su se kasno sjetili. 

- Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće to proći tako lako. Došli smo do zebre i stali. Jedan je dojurio, rekao sam: 'Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri'. I stali smo. Tamo je dosta nepregledno jer je zavoj. Slušam po zvuku i ne čujem nikoga i velim možemo. Moja kći je krenula i ovaj je dojurio. Koja je to brzina bila... Vidite da nema tragova kočenja, nema ničega - pričao je shrvani otac za HRT.

OTAC POGINULE CURICE U ZAGREBU 'Dojurio je na zebru, uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli...'

Zar je dijete moralo stradati da bi se nešto poduzelo, pitaju se mještani Blata u Novom Zagrebu. Najavili su prosvjed na križanju s Kupinečkom ulicom i tvrde da tamo voze i preko 100 kilometara na sat. 

- Svi iz Blata na noge! Svatko neka zaustavi promet kod svog pješačkog prijelaza sve dok ne stave ležeće policajce. Voze kao manijaci! Ova cesta postala je kao pista - napisala je žena koja stanuje u Blatu. 

ZAGREB: DETALJI TRAGEDIJE Vozač koji je udario curicu na zebri imao 0,34 promila u krvi

Ležeći policajci bili su postavljeni na Karlovačkoj cesti i ranije, ali su ih, kako tvrde mještani Blata, stručnjaci odlučili maknuti.

- Zapalite diplome svi koji ste odlučili maknuti 'ležeće' - napisala je jedna žena u grupi na Facebooku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 117

  • zvone slavonac 25.05.2019.

    tim kretenima koji svršavaju na bjesne aute i divljanje treba uništavati upravo te ljubimce.

  • 25.05.2019.

    Regulacija prometa im je katrastrofa kao prvo.nemaju palice nema reflektirajuci prsluk.velika sramota da netko mora poginuti,nema veze jel dijete il starije osobe.nemam rijeci za ovo.politicari i ostali koji su zaduzeni neka se prime posla jel ovisite o narodu,jel bi jednog dana mogli trcati i srati u isto vrijeme kad vam narod poludi

  • 24.05.2019.

    Bitno da Baturic brani gradski ured za promet stotinama zahtjeva pa to sto se pokoji i zagubi eto desi se. A to da li trebaju ili ne uspornici...pa trebaju i oni i kamere dok se ne uvede red.Lako se kasnije uklone!

Komentiraj...
Vidi sve komentare