To je to što me zanima!

Sebastian Kurz ide u Silicijsku dolinu: Našao je novi posao, a plaća će mu biti 500.000 eura

Ugovor o radu je navodno već potpisan, a zasad je poznato samo da bi Kurz trebao biti na nekoj menadžerskoj poziciji
Vidi originalni članak

Zbog političkog skandala Sebastian Kurz (35) nedavno je dao ostavku na mjesto austrijskog kancelara, a potom i na mjesto šefa Narodne stranke (ÖVP). Kako javljaju austrijski mediji, bivši kancelar sad se posvetio obiteljskom životu, a mu se nedavno rodio i sin Konstantin. No, nije mu dugo trebalo da pronađe dobar posao. 

Kako javlja list Österreich, Kurz navodno planira selidbu u Ameriku gdje ga je, kako doznaju, angažirala jedna zasad neimenovana kompanija u Silicijskoj dolini, u kojoj sjedište ima čitav niz velikih korporacija iz visokotehnološkog i IT sektora.

Ugovor o radu je navodno već potpisao, a zasad je poznato samo da bi Kurz trebao biti na menadžerskoj poziciji. On sam je nakon nedavnog povratka iz Amerike austrijskim medijima izjavio da će o svojim novim karijernim koracima javnost izvijestiti u siječnju.

PRVI PUT POSTAO OTAC Bivši austrijski kancelar objavio ime svog novorođenog sina: Mali Kurz se zove Konstantin

Kako doznaje Kronen Zeitung, s novim poslom trebao bi početi u veljači, a planira živjeti život tipičnog poslovnog čovjeka s plaćom od oko pola milijuna eura godišnje, i to na relaciji San Francisco-Beč-Njemačka-Švicarska. Supruga Susanne Thier i sin Konstantin povremeno će biti s njim u Americi, a austrijski mediji doznaju i da bi Kurz, uz menadžerski posao, trebao dobiti i članstvo u nekoliko nadzornih odbora, ali nije poznato kojih kompanija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • majmunnnnnn 28.12.2021.

    Bježi od vlastitog naroda. Da nebi završio loše. Tako će i naši bježati kad zagusti.

  • MarioMarca 26.12.2021.

    Normalno znase gdje ide u firmu od jednog od 8 investitora od ovih 5 firmi što proizvode cijepivo i koji su zaradili 10 Milijardi prošle godine i to samo na cijepivu pa za dobro obavljen zadatak vjeran pas dobiva dobro placen posao za nagradu

  • mateo521233 26.12.2021.

    Usi da poleti

Komentiraj...
Vidi sve komentare