To je to što me zanima!

Ministra Ostojića hitno primili u bolnicu, operirali mu stražnjicu

Odgađao sam doktora i napravio sam puno gore pa me nema do idućeg četvrtka. Najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice, piše na Ostojićevom profilu
Vidi originalni članak

Ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića sinoć su hitno operirali na Rebru. U petak ujutro, oko 6.45 sati tu informaciju Ostojić je sam objavio na svom Facebook profilu. Ministar je napisao da si je sam kriv jer je zbog obaveza odgađao odlazak liječniku.

- Sinoć su me operirali na Rebru...sam sam kriv....odgađao sam odlazak doktoru radi obveza , a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka...najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice....sve u svemu prošlo je dobro, brzo sam nazad.... - piše na profilu Ranka Ostojića.

Ministar je dodao da će njegovim 'omiljenim novinarima doći službeno priopćenje Vlade pa molim da točno prepišu da ne nađu nešto rasističko'.

Iz Vlade je stiglo priopćenje kako je ministar Ranko Ostojić hitno operiran u KBC-u Zagreb gdje mu je odstranjen apsces u području glutealne regije. Zahvat je protekao uredno i bez komplikacija, a zbog postoperativne antibiotske terapije slijedećih sedam dana liječit će se u bolnici. Vlada je informaciju objavila i na svojem Twiitter profilu. 

Riječ je o dlaci na stražnjici koja se zagnojila i urasla, što se moralo riješiti operacijom. 

Komadina i Mimica prvi 'pali'

Ostojićeva hitna operacija samo je još jedan u nizu zdravstvenih problema dužnosnika u novoj Vladi. 

Podsjetimo, zbog narušenog zdravlja Zlatka Komadine, ministra mora, prometa i infrastrukture na poslu nije bilo tri i pol tjedna. Komadinu je dohvatio stres i kasnije otkriven čir na dvanaestercu.

A bolovao je i Neven Mimica, potpredsjednik Vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku, koji je također završio u bolnici. On je, pak, imao blaže komplikacija s upalom pluća.

AI prijavio Vladu Europskoj komisiji zbog Ostojićeve antiromske retorike 

Amnesty International pozvao je Europsku Komisiju da osudi svaki slučaj antiromske retorike te da to pitanje razmotri s hrvatskom Vladom, stoji u priopćenju Amnesty Internationala. 

Naime, AI je zabrinut zbog govora ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića koji je prije dva dana u Međimurju rekao da "50 posto imovinskih delikata na području Međimurja počine pripadnici romske nacionalne manjine". 

AI tvrdi da je je ministar "implicirao da se socijalna pomoć namijenjena Romima koristi za kupovinu alkohola, a ne za životne potrebe". 

- Eksplicitno povezujući romsku zajednicu s kriminalom i socijalnim problemima poput alkoholizma, ministar  Ostojić ojačava diskriminatorne rasno uvjetovane stereotipe - stoji u priopćenju koje je potpisao direktor ureda Amnesty International za europske institucije Nicolas Berger.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • CristoferColumbo 01.04.2012.

    Tocno je da Romi jesu jedan veliki problem u Hrvatskoj ,odjednom su se naselili poslije domovinskog rata ,vjerujem da je 70 % dobilo Hr dokumente lazima kako su im zapaljeni dokumenti u ratu kad su izbjegli a u stvari su dosli iz Srbije ili Bosne . Zasto nitko ne vidi da sve manjine koje zive u Hrvatskoj imaju veca prava od nas Hrvata . Zasto Amnesty International i gospodin Nicolas Berger ne idu u Francusku i tamo ne daju kritiku Predsjedniku Sarcozy koji zeli sve Rome iseliti iz Francuske a to i radi a ne samo Rome vec ce polako iseliti i Arape i druge Africke i Azijske nacije kojih ima previse u Francuskoj . Isto to se sprema i u Spanjolskoj . Zasto EU gleda samo na nas ??? Najvece zlo dolazi sa zapada,svuda ratuju i svuda trpaju svoj nos .

  • NikolinaRicko 31.03.2012.

    Kad sagledam stanje u Hrvatskoj i sjetim se da nemam posla,djete koje najesen kreće u školu,i pogledam u novčanik i vidim da sutra imam jedva za polubjeli kruh,sere mi se za ministra i sve ostale članove vlade!!!On ima čime platiti dopunsko i vadit dlake iz dupeta a ja nemam ni gaća!!!

  • feba 31.03.2012.

    Tko god da je loše napisao o bolesti ovog čovjeka od srca mu želim bar jedan hemoroid---brzo će mu nestati oštar jezik i ljigav osmijeh zbog mučnih bolova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare