Obavijesti

News

Komentari 150

Ministra Ostojića hitno primili u bolnicu, operirali mu stražnjicu

Ministra Ostojića hitno primili u bolnicu, operirali mu stražnjicu
3

Odgađao sam doktora i napravio sam puno gore pa me nema do idućeg četvrtka. Najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice, piše na Ostojićevom profilu

VIDEO

Ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića sinoć su hitno operirali na Rebru. U petak ujutro, oko 6.45 sati tu informaciju Ostojić je sam objavio na svom Facebook profilu. Ministar je napisao da si je sam kriv jer je zbog obaveza odgađao odlazak liječniku.

- Sinoć su me operirali na Rebru...sam sam kriv....odgađao sam odlazak doktoru radi obveza , a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka...najviše mi je žao što ne mogu u subotu na Plitvice....sve u svemu prošlo je dobro, brzo sam nazad.... - piše na profilu Ranka Ostojića.

Ministar je dodao da će njegovim 'omiljenim novinarima doći službeno priopćenje Vlade pa molim da točno prepišu da ne nađu nešto rasističko'.

Iz Vlade je stiglo priopćenje kako je ministar Ranko Ostojić hitno operiran u KBC-u Zagreb gdje mu je odstranjen apsces u području glutealne regije. Zahvat je protekao uredno i bez komplikacija, a zbog postoperativne antibiotske terapije slijedećih sedam dana liječit će se u bolnici. Vlada je informaciju objavila i na svojem Twiitter profilu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Riječ je o dlaci na stražnjici koja se zagnojila i urasla, što se moralo riješiti operacijom. 

Komadina i Mimica prvi 'pali'

Ostojićeva hitna operacija samo je još jedan u nizu zdravstvenih problema dužnosnika u novoj Vladi. 

Podsjetimo, zbog narušenog zdravlja Zlatka Komadine, ministra mora, prometa i infrastrukture na poslu nije bilo tri i pol tjedna. Komadinu je dohvatio stres i kasnije otkriven čir na dvanaestercu.

A bolovao je i Neven Mimica, potpredsjednik Vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku, koji je također završio u bolnici. On je, pak, imao blaže komplikacija s upalom pluća.

AI prijavio Vladu Europskoj komisiji zbog Ostojićeve antiromske retorike 

Amnesty International pozvao je Europsku Komisiju da osudi svaki slučaj antiromske retorike te da to pitanje razmotri s hrvatskom Vladom, stoji u priopćenju Amnesty Internationala. 

Naime, AI je zabrinut zbog govora ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića koji je prije dva dana u Međimurju rekao da "50 posto imovinskih delikata na području Međimurja počine pripadnici romske nacionalne manjine". 

AI tvrdi da je je ministar "implicirao da se socijalna pomoć namijenjena Romima koristi za kupovinu alkohola, a ne za životne potrebe". 

- Eksplicitno povezujući romsku zajednicu s kriminalom i socijalnim problemima poput alkoholizma, ministar  Ostojić ojačava diskriminatorne rasno uvjetovane stereotipe - stoji u priopćenju koje je potpisao direktor ureda Amnesty International za europske institucije Nicolas Berger.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 150
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS