To je to što me zanima!

Seks skandal: Iscurile snimke političara s jahte na Jadranu

U Mađarskoj je buknuo seks skandal koji uključuje gradonačelnika iz vladajuće Orbanove stranke, jahtu pored Dubrovnika, prostitutke i lokalne izbore
Vidi originalni članak

U medije su procurile pornografske fotografije i snimke mađarskog gradonačelnika Zsolta Borkaija. Gradonačelnik Gyõra iz Orbanove stranke Fidesz na eksplicitnim se snimkama i fotografijama seksa s navodnim prostitutkama na jahti. 

Prema pisanju mađarskih medija i blogova, jahta se navodno nalazi u Jadranskom moru.

Novinar Balazs Cseko na Twitteru tvrdi kako su slike objavljene devet dana prije izbora u Mađarskoj, a na njima se nalazi Borkai u društvu nekoliko prostitutki na brodu blizu Dubrovnika.

Kako piše Cseko, Borkai je bio predsjednik mađarskog Olimpijskog odbora od 2010. do 2017., ali je izgubio Orbanovo povjerenje prije dvije godine.

"Držimo se u dobru i u zlu"

Gradonačelnik se u ponedjeljak u izjavi za medije ispričao obitelji, ali je ustrajao da nije prekršio zakon te da nije koristio javna sredstva. Otkazao je event u kampanji i naveo kako su 'laži objavljene o njemu potekle od opozicije koja na taj način nastoji odvratiti pozornost od vlastite nesposobnosti', javlja Hungary Today.

Dan prije, u nedjelju, objavio je fotografiju s obitelji, napisavši: 'Držimo se u dobru i u zlu'.

Ipak, naknadno je priznao da se on nalazi na slikama i snimkama, ali tvrdi kako su neki dijelovi bili manipulirani. Neće dati ostavku i nastavlja s utrkom za gradonačelnika, javlja Hungary Today.

Gradonačelnikova stranka Fidesz je prokomentirao seks skandal rekavši da je to njegova privatna stvar.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • blackdiesel 02.07.2020.

    piju ovdku finlandiu i mineralnu kiseljak? :D

  • End. 07.11.2019.

    Ajme kakav želudac moraš imati za takve likove!?!

  • zoran1973 10.10.2019.

    To care! Koja je ovo stranka, ima glas od mene. Sjeti me se tu i tamo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare