To je to što me zanima!

Selak Raspudić: 'HDZ krade sve pa tako i izborne programe. To vjerojatno nikome nije čudno'

Ono što je poznato za Most i što može garantirati jest da će ostati principijelan do kraja. S HDZ-om nema razgovora, niti će ih biti, jasna je Selak Raspudić
Vidi originalni članak

Na mojoj listi je jednak broj žena i muškaraca. Premda, smatram da ni te politike ne treba fetišizirati, mi se borimo za to da osobe budu birane po kvaliteti, ne po spolu, ispričala je saborska zastupnica Mosta Marija Selak Raspudić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona smatra kako Most ima dovoljno žena na listama. Osvrnula se i na koaliciju s lijevim opcijama.

- Ono što je poznato za Most i što može garantirati jest da će ostati principijelan do kraja. S HDZ-om nema razgovora, niti će ih biti. Vjerujem u naš program i našeg kandidata pa očekujem da nam građani ukažu povjerenje - pojasnila je.

PARLAMENTARNI IZBORI UŽIVO Tko je predao, predao je! Završio je rok za predaju lista

Selak Raspudić je poručila kako nije moguće da se cjelokupna politička scena mora svesti na Milanovića ili Plenkovića, u Hrvatskoj postoji mnogo više.

-  Mi ćemo izaći s konkretnim i provedivim programom. Mnoge dijelove našeg programa sada nalazimo i u programima stožernih stranaka. HDZ krade sve pa tako i programe. Vjerojatno to nikome nije niti čudno. HDZ se također sada sjetio i studentskog staža, poliklinika i čitavog niza mjera koje smo mi predložili u programu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ma1007 29.03.2024.

    bitno da nije HDZ , može bilo tko drugi, crveni , žuti , crni , samo da kradoljubi odu u povijest

  • znašme 29.03.2024.

    Kak ih nije sram , samo radi dvije debele plaće i ostatka jadnih nesposobnih mostovaca prodaju lažnu moralnost.

  • Florijan1974 29.03.2024.

    Što ova kreja nudi osim galame, lažnih obećanja, ispraznog blejanja nemoralna i oku neugodna pojava. Cijeli most je krdo kripto komunjara, jugoslavena zamaskirani u "poštene domoljube". Oni bi htjeli valst, to bi bila zamjena lopova lupežima ista politika, isti moral, prazna obećanja, laskanje i velika laž i zabluda. Na Hrvatskoj političkoj sceni poštena čovjeka nema, vengo lopova i budućih lupeža ako bi se dokopali vlasti, već viđeno. Imali smo promjena , Račan, Milanović i oni su bili još gori od lopova iz HDZ...moj zajednički nazivnik za sve-je banda lopovska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare