To je to što me zanima!

Šest kandidata prijavilo se za glavnog državnog odvjetnika...

Bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić podnio je ostavku 19. veljače nakon što se otkrilo da je bio član masonske lože. Do novog izbora Državno odvjetništvo vodi Jelenićeva prva zamjenica
Vidi originalni članak

Na javni poziv za dužnost glavnog državnog odvjetnika javilo se šest kandidata, izvijestilo je u utorak Državnoodvjetničko vijeće (DOV).

Svoje kandidature poslali su zamjenik splitskog županijskog državnog odvjetnika Nikša Wagner, zamjenica glavnog državnog odvjetnika Zlata Hrvoj-Šipek, odvjetnici Veljko Miljević, Mladen Dragičević, Marija Cvitanušić te bivši odvjetnik Marko Bonifačić.

Državnoodvjetničko vijeće ranije je izvijestilo da će nakon okončanja postupka zaprimanja prijava održati sjednicu na kojoj će sukladno Zakonu o državnom odvjetništvu utvrditi kandidate koji su podnijeli prijave te njihove prijave uputiti Vladi na daljnje nadležno postupanje.

Bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić podnio je ostavku 19. veljače nakon što se otkrilo da je bio član masonske lože.

TKO ĆE GA NASLIJEDITI? Masoni su ga koštali masno: 'Jeleniću je trebalo odlučnosti'

Do novog izbora Državno odvjetništvo vodi Jelenićeva prva zamjenica Zlata Hrvoj Šipek.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bezosjecajni_gad 22.04.2020.

    Šest masona prijavilo se za glavnog državnog odvjetnika...

  • VisokoToksični 21.04.2020.

    Kandidati svi redom pod patronatom Plenkovića! Kad se budu počele pojavljivati HDZ afere ove zadnje vladajuće autokracije, opet nitko neće ništa znati niti će itko biti kriv za što! Vjerodostojno, pravedno i nedostižno.

  • japanokinez 21.04.2020.

    Najkvalificiraniji bi bio Bandić. Ima još jedan vrhunski kandidat sa čvrstom rukom, a to je onaj lik koji je ubio boga u ženi neki dan i rekao joj da kaže kako se strmoglavila niz 762 stepenice. Siguran sam da će komisija znati prepoznati kvalitetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare