To je to što me zanima!

Sestra preminule djevojke (17) poslala pismo, oglasio se Beroš

U pismu je sestra djevojke poručila da 17-godišnjakinja nije umrla od korona virusa, iako je bila pozitivna, već od hipoksije, što znači da je njezin mozak predugo bio bez kisika
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Vili Beroš je na konferenciji za novine nakon sjednica saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku komentirao slučaj preminule djevojke (17) koja je bila pozitivna na korona virus u Splitu. 

Poručio je kako je djevojka uz druge bolesti bila pozitivna i na korona virus, no da ne zna detalje o slučaju. 

Beroša su pitali i za pismo sestre preminule djevojke, a koje je u cijelosti objavila Dalmacija Danas.

LIJEČNICI O SMRTI MATURANTICE "Učinili smo sve da spasimo maturanticu, imala je teške kronične bolesti i korona virus"

U njemu je sestra djevojke poručila da 17-godišnjakinja nije umrla od korona virusa, iako je bila pozitivna, već od hipoksije, što znači da je njezin mozak predugo bio bez kisika. 

Poručila je kako je njezina sestra imala problema s disanjem i prije korona virusa, česte napadaje te da je cijela obitelj bila zabrinuta za njezino zdravlje. Naposljetku se zahvalila zdravstvenim djelatnicima koji su skrbili za njezinu sestru. 

TUGA U ŠKOLI U Splitu preminula maturantica: Test na koronu bio je pozitivan, cijeli njen razred je u izolaciji

Ministar Beroš je na konferenciji za medije poručio kako nije obaviješten o pismu sestre 17-godišnjakinje, no da je struka "rekla sve". 

Idi na 24sata

Komentari 218

  • Don Giovanni 01.11.2020.

    Ovaj Beros je izuzetno ambiciozan lik, sve za stolicu. Pa i izbore su dobili na pobkedu protiv Korone. Bojim se da ce zdravstvo potonut.

  • jesusmarija 31.10.2020.

    Novinari se igraju riječima... A onda pojedinci upadnu u kolotečinu i prepiru se.. Sinoć u najavi dnevnika... Moći će vas proglasiti covid pozitivnima iako niste testirani.. Nakon toga govor ljecnika koji ukratko govori da neće... Na osnovu čega vi pravite priče i emisije.. A mi ovce pratimo.. Najbolje je ne gledati, i ne čitati vijesti.

  • Sakkk 27.10.2020.

    Tko zna od čega su svi ostali poumirali, a koji se navode kao umrli od korone. Zapita li se itko? Problem je što se ne usude svi u javnost ili još vjeruju da ovi probisvijeti rade za našu korist. Oni su plaćeni da manipuliraju tako da voda ide na njihov mlin. To je svrha svake vlade u manjoj ili vecoj mjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare