To je to što me zanima!

Šimunić osvojio Oroslavje, dok je IDS izgubio i Pazin i Pulu...

Nezavisni kandidat Viktor Šimunić u javnost je prije nekoliko mjeseci dospio zbog toga što je snimao HDZ-ovce koji su mu nudili pozicije, a sad ih je pobijedio na izborima!
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjim lokalnim izborima dogodila su se neka iznenađenja. U Šibensko-kninskoj je s trona svrgnut sad već gotovo pa bivši župan, HDZ-ovac Goran Pauk, u Splitu je Ivica Puljak potopio HDZ-ovog Vicu Mihanovića, a nekoliko zanimljivih rezultata imali smo i u Istri.

PRATITE EMISIJU UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA:

IDS je tamo doživio lošiji rezultat nego u prošlosti. Iako je izgledno kako će Boris Miletić s tankom prednošću osvojiti borbu za župana protiv SDP-ovca Danijela Ferića, IDS je izgubio dva županijska centra - Pulu i Pazin!

UŽIVO: BITKA ZA ŽUPANIJE Dramatična bitka za županije: SDP traži prebrojavanje u Istri, Boban lako svladao Ostojića

U Pazinu je Suzana Jašić iz platforme Možemo! dobila 1.547 glasova nakon obrađenih 75 posto biračkih mjesta. IDS-ov Renato Krulčić dobio je oko 170 manje.

REZULTATI IZBORA UŽIVO Miletić dobio Istru s 54 glasa razlike, Plenković: HDZ je kolosalni pobjednik ovih izbora

U Puli je pak kandidat grupe birača Filip Zoričić pomeo IDS-ovu Elenu Puh Belci. Nakon 88,24 posto obrađenih biračkih mjesta, Zoričić ima 9.209 glasova, Puh Belci ima 7.096.

ŠIMUNIĆ VS GREDIČAK Klet, laži i audiovrpce: Akteri afere 'Kaj bi štel biti' u drugom krugu u bitki za Oroslavje

Jako zanimljiv rezultat dogodio se i u Oroslavju u Krapinsko-zagorskoj županiji. Nezavisni kandidat Viktor Šimunić u javnost je prije nekoliko mjeseci dospio zbog toga što je snimao HDZ-ovce koji su mu nudili pozicije unutar županije ako podrži njihovu stranku. Šimunić je među njima razotkrio i Emila Gredičaka koji mu je sad bio politički protivnik, a sad ga je - pobijedio! U bitci za načelnika Oroslavja... Imao je 1.456 glasova, a Gredičak dvjestotinjak manje...

Veliko iznenađenje dogodilo se i u Samoboru. Stranka Fokus svoj je početak imala u Svetoj Nedelji, a sada bi mogla dobiti i gradonačelnicu Samobora u vidu Petre Škrobot! Škrobot nakon 80 posto obrađenih biračkih mjesta ima 400 glasova više od svog protivnika Željka Staneca iz SDP-a.

Iznenađenja smo vidjeli u nekim drugim gradovima. Naprimjer - Petrinji! Nakon potresa građani su rekli ne Darinku Dumboviću kojega je u drugom krugu nadmoćno pobjedila HDZ-ova Magdalena Komes.

U Sinju je pak slavio Mostov Miro Bulj! Imao je preko šest tisuća glasova, a njegov suparnik, HDZ-ov Igor Vidalina, oko 1800 manje od toga...

 

Lokalni izbori 2021

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nik cro 14.06.2021.

    Jao glumca sta ce taj voditi uh...

  • MagikRatt 31.05.2021.

    Oroslavje , valjda ne  može  niže ,zato  sve  što  učini  Viktor  biti  će  napredak .  Što  su  to  dosadašnji  dobroga  učinili ?    Ništa.  Mi  smo  čudan  narod  samo  se  čudimo  nekome  novome  , pa  tko  je  to ,  pa  kako  izgleda  , pa  dali  ima  staža   itd. Analizirajmo  malo  prethodne  guzonje  pa  ćemo  doći  do  toga  da  su  isto  tako  bili  nitko  i  ništa.  Dobro  je  rekao  stari  JOŽA  PANKRETIĆ  , došli  su  u  sabor  sa  starim  trulim  "stojadinima "i  začas    su  ga  prešišali  u  novim  mercedesima  a   da  čak  niti  žmigavca  nisu  dali.

  • vrijesak 30.05.2021.

    Tko je ovom dao glas.Napilii se "direktora".

Komentiraj...
Vidi sve komentare