To je to što me zanima!

Policija privela čovjeka koji je prijetio eksplozivom u kući...

Pregovarač je uspio nagovoriti muškarca da se preda, a zatim ga je policija odvela u postaju. Policija još mora pregledati kuću i vidjeti je li doista puna eksploziva ili se radilo u blefu
Vidi originalni članak

U Sinju je u srijedu oko podneva došlo do incidenta koji je eskalirao tako što se muškarac (72) zatvorio u svoju obiteljsku kuću i prijetio eksplozivom. Policajcima koji su stigli na intervenciju kazao je kako je “kuća minirana”. U kući je bio sam, nije bilo drugih ukućana, rodbine ili prijatelja. Kako smo neslužbeno doznali, bratova žena još je ujutro prijavila policiji da je spomenuti muškarac provalio u kuću, ali iz policije su rekli da mora to doći osobno prijaviti u postaju. U to se vrijeme muškarac zatvorio u kuću i prijetio eksplozivom.

Oko 15.40 je drama okončana. Pregovarač je uspio nagovoriti muškarca da se preda, a zatim ga je policija odvela u postaju. Policija još mora pregledati kuću i vidjeti je li doista puna eksploziva ili se radilo u blefu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U službenom priopćenju koje su ranije poslali iz PU splitsko-dalmatinske naveli su:

“Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju. Prema informacijama s kojima raspolažemo sam je u stanu. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i pozvan je pregovarač.”

Idi na 24sata

Komentari 60

  • TITO LEGENDA HEROJ 23.10.2019.

    u ovome svemu je najsmješnije,..žena nazvala provalnik u kući a oni odgovaru dođi u postaju i prijavi....pa ona lagano čekaj autobus,pa presjedni,pa u postaji čekaj da se netko pojavi i nakon 48 sati provalnik šalje razglednicu sa kariba....

  • Rvat12 23.10.2019.

    Ljudi bjeze iz Sinja ...o on se neda Van .... hahahaha

  • 23.10.2019.

    Da je htjeo to bi napravio. Ovako će postati poznata faca, i privući pozornost. Treslo se brdo rodio se miš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare