Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija privela čovjeka koji je prijetio eksplozivom u kući...

Pregovarač je uspio nagovoriti muškarca da se preda, a zatim ga je policija odvela u postaju. Policija još mora pregledati kuću i vidjeti je li doista puna eksploziva ili se radilo u blefu

60 komentara

U Sinju je u srijedu oko podneva došlo do incidenta koji je eskalirao tako što se muškarac (72) zatvorio u svoju obiteljsku kuću i prijetio eksplozivom. Policajcima koji su stigli na intervenciju kazao je kako je “kuća minirana”. U kući je bio sam, nije bilo drugih ukućana, rodbine ili prijatelja. Kako smo neslužbeno doznali, bratova žena još je ujutro prijavila policiji da je spomenuti muškarac provalio u kuću, ali iz policije su rekli da mora to doći osobno prijaviti u postaju. U to se vrijeme muškarac zatvorio u kuću i prijetio eksplozivom.

Oko 15.40 je drama okončana. Pregovarač je uspio nagovoriti muškarca da se preda, a zatim ga je policija odvela u postaju. Policija još mora pregledati kuću i vidjeti je li doista puna eksploziva ili se radilo u blefu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U službenom priopćenju koje su ranije poslali iz PU splitsko-dalmatinske naveli su:

“Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju. Prema informacijama s kojima raspolažemo sam je u stanu. Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i pozvan je pregovarač.”

Možda vas zanima i ovo:
Message