To je to što me zanima!

Škoro oštro o Kolindi: 'Šalje poruku da tolerira kriminal!'

Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće, poručio je Škoro.
Vidi originalni članak

Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal, napisao je na svom Facebook profilu predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

- Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće! - dodao je Škoro.

Reakcija je to na njen nedavni intervju za Media Servis u kojem je rekla kako najviše cijeni lojalnost te da će ako treba Milanu Bandiću i u zatvor nositi kolače.

VELIKO PRIJATELJSTVO Kolinda: 'Ako osude Bandića, u zatvor ću mu nositi kolače!'

- Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno, izjavila je, između ostalog, Kolinda Grabar Kitarović.

Bio je to, dakako, njen odgovor na pitanje o pjevanju Milanu Bandiću, gradonačelniku Zagreba ogrezlom u nebrojene afere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 242

  • 10.12.2019.

    Miroslav Škoro je kao saborski zastupnik uplaćivao svoju saborsku plaću u dobrotvorne svrhe, navedite mi bilo kojeg od ovih ostalih kandidata koji bi učinili isto. Vidim da mu se predbacuje što nije branio državu puškom 1991 godine a garant nitko od tih istih koji mu to sad stavljaju na teret nije bio aktivni sudionik u ratu. Škoro je javna osoba i kao takav puno je više mogao dati za našu državu nego kao pojedinac sa puškom u ruci. To tvrdim kao osoba koja ja aktivno sudjelovala u obrani naše zemlje za vrijeme rata za razliku od svih onih koji ga prozivaju a rata vidjeli nisu "velike hrvatine".

  • Alkana 06.12.2019.

    E moj Škoro, nećeš ti tako skoro na Pantovčak. Kako se sad pljuje i nabacuje sve i svašta na predsjednicu, tako se plljuvalo i na naše generale sve do dana kad su oslobođeni. Profesor ostao bez posla, ljudi prozivani najpogrdnijim imenima ako su samo spomenuli Gotovinu u pozitivnom svjetlu itd. A onda je stigla mnogima mrska oslobađajuća presuda. Pustite da sud dokaže tko je kriminalac a tko nije. A pomoći i osuđenom kriminalcu s tanjurom kolača, to je pozitivno. To naravno naši lijevi i ateisti ne razumiju. Oni bi svakom valjda odrubili glavu, kako su njihovi uzori iz bivše države i radili.

  • ilmare 03.12.2019.

    To, što ona stoji iza svojih prijatelja bili kriminalci ili ne,je njezin izbor.Ne zna za izreku: S kim si,takav si. Ali zar mi moramo podržavati ÑJU ? Bila ona Predsjednica ili ne. Razmislite kome dajete glas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare