To je to što me zanima!

Škoro: Vlada je počinila štetu, pogodovali su grupaciji iz Srbije

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se korona virus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, napisao je na svom profilu
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro u ponedjeljak je na svom Facebook profilu javno prozvao organizatore Adria Tour teniskog turnira, Vladu RH i Stožer.

POGLEDAJTE VIDEO: Bugarski tenisač Grigor Dimitrov ima koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako su napravili 'najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku'. 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

Promocijom i dopuštanjem da se zaobiđu SVI SIGURNOSNI I ZDRAVSTVENI PROTOKOLI kod organizacije tzv. ADRIA TOUR teniskog turnira, Vlada RH i Stožer, kojem je na čelu ministar Božinović, počinili su nesagledivu štetu Hrvatskoj i napravili najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku.

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se korona virus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira! I ne samo to, nego su snishodljivo pohodili taj događaj te javno objavili snimke zabava po noćnim klubovima u susjednoj državi.

MIROSLAV ŠKORO 'HDZ i SDP sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta'

Tu je sasvim očito pogodovanje Vlade RH grupaciji iz Srbije, koja je organizator cijelog događaja. Zbog toga tražimo da svi odgovorni, koji su odobrili da se na ovaj način zaobiđu hrvatski zakoni, odmah podnesu ostavke te da Vlada RH odmah JAVNO OBJAVI IZVJEŠĆE I IMENA SVIH ODGOVORNIH KOJI SU SMIJENJENI! 

Idi na 24sata

Komentari 146

  • John Doe Jr. 24.06.2020.

    škoro nisam za hdz ali stvarno ti jezik brže radi od mozga

  • dvugrin9 23.06.2020.

    Jaooo Škoro ovo ti nije trebalo, mani se politike

  • ponosna slavonija 23.06.2020.

    Jest i s kruške pao, vlada čini štetu građanima Hrvatske već 30 godina i ti si sudjelovao u tome i sada se praviš pametan kako te nije sramota, ali i dalje si manje zlo od HDZ-a i sdp-a. Ali da ćeš bit bolji to nećeš ako i dobiješ vlast sve po starom

Komentiraj...
Vidi sve komentare