News

Komentari 146

Škoro: Vlada je počinila štetu, pogodovali su grupaciji iz Srbije

Škoro: Vlada je počinila štetu, pogodovali su grupaciji iz Srbije

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se korona virus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, napisao je na svom profilu

Miroslav Škoro u ponedjeljak je na svom Facebook profilu javno prozvao organizatore Adria Tour teniskog turnira, Vladu RH i Stožer.

POGLEDAJTE VIDEO: Bugarski tenisač Grigor Dimitrov ima koronu

Kaže kako su napravili 'najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku'. 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

Promocijom i dopuštanjem da se zaobiđu SVI SIGURNOSNI I ZDRAVSTVENI PROTOKOLI kod organizacije tzv. ADRIA TOUR teniskog turnira, Vlada RH i Stožer, kojem je na čelu ministar Božinović, počinili su nesagledivu štetu Hrvatskoj i napravili najgoru moguću kampanju protiv dolaska turista u Hrvatsku.

Hrvatska je postala prva vijest, ali nažalost, kao država u koju se korona virus vratio! Organizatori su, uz javnu potporu Vlade RH, prekršili sve zakone i propise, ne testiravši nikoga od sudionika turnira! I ne samo to, nego su snishodljivo pohodili taj događaj te javno objavili snimke zabava po noćnim klubovima u susjednoj državi.

Tu je sasvim očito pogodovanje Vlade RH grupaciji iz Srbije, koja je organizator cijelog događaja. Zbog toga tražimo da svi odgovorni, koji su odobrili da se na ovaj način zaobiđu hrvatski zakoni, odmah podnesu ostavke te da Vlada RH odmah JAVNO OBJAVI IZVJEŠĆE I IMENA SVIH ODGOVORNIH KOJI SU SMIJENJENI! 

Najčitaniji članci