To je to što me zanima!

'Slijedi stroži režim, novinari više neće moći do ministara...'

Policija uvijek ima mogućnost ograničiti slobodu kretanja, ali slijede nam razgovori sa Saborom, Vladom, Ustavnim sudom. Tamo je i crkva i stanari koji tamo žive, rekao je Božinović
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović gostovao je u RTL Direktu i govorio je o napadu na Markovu trgu u kojem je 22-godišnji napadač ranio policajca automatskom puškom.

ATENTAT NA MARKOV TRG Ovo nije prvi napad: Prije 12 godina muškarac se zaletio Yugom 45 u vrata Sabora

- Policija uvijek ima mogućnost ograničiti slobodu kretanja, ali slijede nam razgovori sa Saborom, Vladom, Ustavnim sudom. Tamo je i crkva i stanari koji tamo žive... Automobili sad prolaze jer nema mogućnosti da se prolazi drugom ulicom zbog radova - za početak je rekao ministar unutarnjih poslova pa najavio novi, stroži režim ispred zgrada Vlade i Sabora:

FOTO: RAVNATELJ POLICIJE Na zgradi Vlade vidljive su rupe od metaka: 'Mladić je pucao na tri policajca, motiv nije osoban'

- Tu će sigurno biti novi, striktniji režim. Ovo večeras i sutra je privremeno, tek se trebamo dogovoriti i odlučiti se za jednu od opcija koju je predložila policija nakon onog slučaja s lubenicama - rekao je pa otkrio kako novinari ubuduće neće moći pristupiti ministrima:

RAVNATELJ POLICIJE Milina: 'Drugi policajac brzo je reagirao, pucao je na napadača'

- Mislim da ne, to je i zbog njihove sigurnosti - odgovorio je Božinović za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • livija i ja 13.10.2020.

    Žalosno je kada se vlast svog naroda boji koji ga je birao da radi u korist naroda dok oni rade većinom na osobnu korist i skupljaju lovu,nekretnine i rugaju se svojem poslodavcu-narodu.

  • jo2hn8ny 13.10.2020.

    Ma zatvaraj Markov trg. Što tamo imaju tražiti civili?

  • 13.10.2020.

    Radniku što Vas čuva tj policajcu,medicinskoj sestri,tehničaru...,dajte u javnoj ustanovi 5200kn a sebi dijelite šakom i kapom,trošite na derneke,ku..e,nekretnine,nije problem,i očekujte da Vam sistem funkcionira.Može ,može jer smo mi Hrvati bolesno tolerantan narod izgleda,ali sve ima svoju granicu mislim.Ako ti od poštenog rada ne možeš proživjeti mjesec kao čovjek,pa kakva je perspektiva? Varat državu,biti ,lopov,što gospodo,recite nam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare