To je to što me zanima!

Sljedećih dana sunčano uz rast temperature, jutra hladnija

Unatoč toplim danima, posebice na kopnu, u jutarnjim satima možemo očekivati svježinu, javlja HRT. Zbog prostrane anticiklone  iznad nas će se zadržavati uglavnom suh i ne odveć topao zrak
Vidi originalni članak

Sljedećih dana očekuje nas sunčano vrijeme uz rast dnevne temperature, no s razmjerno svježim jutrima. Dok će ponedjeljak i utorak biti sunčani, u srijedu će biti više oblaka, a u četvrtak postoji povećana vjerojatnost za kišu te pljuskove s grmljavinom. 

Unatoč toplim danima, posebice na kopnu, u jutarnjim satima možemo očekivati svježinu, javlja HRT. Zbog prostrane anticiklone  iznad nas će se zadržavati uglavnom suh i ne odveć topao zrak.

Zbog toga u Slavoniji i Baranji očekuje uglavnom sunčano vrijeme, ujutro samo mjestimice uz rijeke uz mogućnost za kratkotrajnu maglu. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, a temperatura će od jutarnjih 10 do 14, danju porasti do vrijednosti između 23 i 25 stupnjeva.

Podjednako toplo bit i u središnjoj Hrvatskoj. I ondje će biti većinom sunčano, povremeno tijekom dana uz umjerenu naoblaku pri čemu će puhati slab i umjeren sjeveroistočnjak, kao i u gorju. Na sjevernom će Jadranu puhati bura, uglavnom u prvom dijelu dana još mjestimice jaka, podno Velebita i olujna.

Poslijepodne vjetar će oslabjeti te će prevladavati sunčano uz prolazno više oblaka u dijelu gorske Hrvatske.

Toplo vrijeme sa suncem očekuje nas i u Dalmaciji, s ponegdje malom naoblakom, uz najvišu temperaturu između 26 i 30 stupnjeva. Puhat će slaba i umjerena, u noći i ujutro još na udare mjestimice jaka bura, sredinom dana i poslijepodne jugozapadnjak. 

Na Jadranu će prevladavati sunčano, u utorak još s burom, uglavnom slabom i umjerenom, te sjeverozapadnim i jugozapadnim vjetrom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • OTAKU. 13.07.2020.

    Ja svaki put kad trebam kisu samo Zeusa pitam

  • OTAKU. 13.07.2020.

    Jeeeee hladnija jutra to je ja pitam

  • Tvrtko_Hasanb.neblokiran 13.07.2020.

    Steta sto raste temperatura ali ipak je dobra za turisticku sezonu kada je vec stozer pobjedio koronavirus

Komentiraj...
Vidi sve komentare