To je to što me zanima!

Slučaj 'petokraka': Stiglo novo cvijeće, 'zvijezde' više nema...

Blagodar Španja iz vodičkog komunalnog redarstva kazao je da ni oni nisu zaprimili nikakvu prijavu o devastiranom cvijeću, a kao i policija, i oni rade po prijavi...
Vidi originalni članak

Na gredicu u Vodicama nekad su cvijećem oblikovali grb, a onda su oblikovali veliki cvijet, jer je to znak Turističke zajednice. No to je smetalo braniteljima jer im je ličilo na zvijezdu petokraku.

Netko je cvijetnjak pregazio autom i uništio ga. Sad je ‘niklo’ novo i ne sliči ni na što - ni na zvijezdu, ni na cvijet, ni na grb.

POLICIJA NIJE DOBILA PRIJAVU Uništili travnjak: U Vodicama više nema 'zvijezde petokrake'

- Nismo zaprimili nikakvu dojavu vezanu za uništavanje tog cvijeća. Za postupanje je nadležno komunalno redarstvo grada Vodica. Mi nikakvu prijavu ni službenu, niti prijavu protiv bilo koga u policiji nismo zaprimili. Postupanje je u nadležnosti komunalnog gospodarstva grada Vodica -  rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

TOMISLAV KLAUŠKI Čemu nas je naučilo vodičko gaženje 'mrske im petokrake'?

Blagodar Španja iz vodičkog komunalnog redarstva kazao je da ni oni nisu zaprimili nikakvu prijavu o devastiranom cvijeću, a kao i policija, i oni rade po prijavi.

- Ta javna površina u našoj je nadležnosti, ali nitko nam nije prijavio da se tamo išta dogodilo i za sve smo saznali iz medija, i to kad je već bilo sanirano – kazao je kratko vodički komunalni redar.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • ab ovo 30.04.2018.

    mogu samo citirati stih jedne pjesme: "kako je lijepo biti glup"

  • lilyan 30.04.2018.

    srećom nisu karanfile zasadili- i to bi smetalo

  • Mošsimislit 30.04.2018.

    Znaju li "branitelji" kad prerežeš jabuku vodoravno da je unutra petokraka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare